Sunday, April 28, 2013

perempuan dan cantik

Diya Edhayaa | 8:19 PM | 0Comments |
2 perkataan yang sangat sinonim. aku yakin semua perempuan memang suka akan kecantikan. perempuan mana yang tak suka nampak cantik.. haaa.. kalau dah namanya perempuan ni, semua benda yang berkaitan dengan "cantik", semua nak.  baju cantik, nak.. kasut cantik, nak.. tudung cantik, nak.. kulit cantik, nak.. opsss! KULIT CANTIK. saja taip guna capslock. hekhek.



puan emak aku ibarat kaunselor kecantikan aku. phuiii~ ayat nak gempak aje. haha. takdelah. puan emak aku perasan yang muka aku sangatlah teruk sekarang ni.  jerawat naik toksah cerita la. cendawan tumbuh selepas hujan pun tak mampu menandingi jerawat yang ada kat muka aku ni. kehkeh.  dah macam2 cara aku buat. pakai itu, pakai ini.. tahan sekejap. lepas tu naik semula.  penat woi.


bila muka dah berjerawat ni, tahap keyakinan nak berhadapan dengan orang ramai memang sedikit.. eh! sedikit ke..? haha.. agak kurang laa. yelah, bila orang bercakap dengan kita, mesti pandang muka.  dan2 tu lah diri sendiri akan rasa, "alamak, malunya jerawat banyak seyhhh.." okey, berbalik kepada cerita puan emak aku.  satu hari yakni minggu lepas, dia duk bersembang dengan jiran aku.  tanya pakai apa kulit nampak bersih, takde jerawat bagai. yelah, anaknya macam ..... ikutlah ape2 pun. hehe.


pastu kakak tu cakap dia dah 2 bulan pakai produk ni.  memang jerawat susah nak naik la.  mak aku pun apa lagi, balik tu dah jadi macam promoter suh aku pakai jugak. haha.  see, betapa risaunya seorang emak tengok kulit muka anak bermasalah. pikir punya pikir, aku kira on laa.. so,...... inilah jawapannya...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=



manfaat Aura White ni banyak jugaklah manfaatnya.  dalam 20 kelebihan laa. yang paling penting, ATASI MASALAH JERAWAT dan jeragat. hehe.  nak info lebih, boleh jenguk2 page Aura White Gluta Collagen Malaysia.  aku beli Aura White ni pun siap dapat free gift lagi. shaker dan mask. hehe


dan satu lagi produk yang aku baru try.. BARU TRY.. dan harapnya berkesan - Lunas Herbal Soap.  yang ni untuk MASALAH JERAWAT dan resdung.  untuk lebih berkesan, boleh laa gunakan dengan bedak dia sekali.  




amekaw.. semua nak pakai.. demi kulit.. hehe.. semangat tetiba aku ni entah kenapa.  mungkin sebab faktor usia kot.  suka sangat sebut faktor usia. haha.  aku harap 2'2 produk yang aku try ni berkesan laa.  letih woii nak mencuba produk2 yang sesuai dengan diri sendiri.