Wednesday, December 7, 2011

Contest " I Love Flower " by Hazanis

Diya Edhayaa | 11:30 PM | 16Comments |
ehem2. rozita che wan tagged aku dalam entry contest yang beliau join. ehehe. sejak bila rozita che wan ade blog ni...? etceli, cik rozita aka roro tag aku join contest " I Love Flower " by Hazanis.  wahhhh!! sangat comel la tuan empunya contest ni.  lepas je kena tag tadi, terus selongkar folder yang ada kat dalam lapy.  nak kata banyak gambar dengan bunga, tak jugak. tapi ada la. hehe.







sebab Hazanis ni kata contest ni nama I Love Flower, mestilah nak bergambau ngan bunga kan.  walaupun syarat dia ada kata, tak gambau ngan bunga pun takpe.  tapi aku ni spesies tak lah pandai sangat posing.  bolehlah nak buat penuh album je.  hehe.  meyh2 tengok gambar yang dipertaruhkan untuk contest ni.



yang first ni, masa amali fotografi kat Cameron Highland.  bunga apa jangan tanya.  diya tak tau bunga ni nama apa.  hehehe.



yang kedua ni pulak kat kampus.  bosan-bosan takde kelas, pegi duk snap gambar ngan member.  bunga ixora ke jenjarum ke jejarum.  hah! camtulah lebih kurang nama dia.  I LOVE IXORA.






yang ketiga ni masa kat Taman KLCC.  orang tengah exam, memang camni. huhu



ehehe.  melebih-lebih pulak aku letak kan.  cukuplah 3 gambar ni je.  nanti Hazanis bagi Diya menang eyh.  :p  sape-sape nak join boleh klik je banner tu.  hah! p la tengok syarat nak join contest ni.  ada contest, ada hadiah. ^^,  eh2!! nak kena tag blogger lain.  diya nak boom Kieranaa - Moon - Yana Nana Sakura


Good Luck..!!!






16 3 orang hijau bagi komen:

hazanis said...[Nak Reply!]

hye salam..thank join....btw chumel picha yg ke-3 tu....gud luck eh...^^

Onitsuka_hana said...[Nak Reply!]

teringin plak nak join..gud luck :)

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

Weh !
yang las sekalu tu bunga kubur eh?
kompem menang yang tu, hehe :)

Outbound Malang said...[Nak Reply!]

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

Dyla Zaman Blogshop said...[Nak Reply!]

Gud Luck dear.. cam nk joined jugak.. hehe.. jom singgah blog tgok pashmina.. @~@

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@hazanis

wc hazanis! contest yg menarik.. ehehe.. :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Onitsuka_hana

hana join la jugak.. maceh ye!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@ahsfantasy24

aah kat kubur salu ade bunga tu. kalo k.ayu nk, t diya bg eyh.. hehe..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Outbound Malang

thanx singgah sini.. nt dtg lagi :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Dyla Zaman Blogshop

maseh dyla.. join laa.. i'Allah diya sggah blog kamu.. :)

Cikgu Fikri said...[Nak Reply!]

wah..
cm juara tanah melayu next top model..
huhuhuhh :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Cikgu Fikri

HAHAHAHAHAHA!! Layaannnn..

snf said...[Nak Reply!]

goodluck join contest.all da best!.

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@snf

tenkiu.. :)

nazri said...[Nak Reply!]

haiii der
gud luck ye

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@nazri

hoho.. tenkiu.. :)