Friday, December 17, 2010

dulu aku nakal!

Diya Edhayaa | 10:34 AM | 16Comments |



pagi pagi cikgu Ben dah tinggalkan homework.. kawan kawan, jom r wat homework ni.. hehehe..


Nama sekolah rendah dan sekolah menengah  termasuk tahun ...
nama sekolah rendah aku dulu, SK Temin..1997-2002... sekolah kampung je pon.. tapi dekat gak la dengan bandar.. sekolah menengah pulak SMKA TAHAP.. 2003-2007


Aktiviti ko kurikulum yang korang ceburi 
Aktiviti koku yang aku ceburi, banyak jugaklah.. walaupun tak aktif mana.. antaranya, bola baling, bola tampar, kelab komputer persatuan bahasa melayu, puteri islam.. hehe.. 


Jawatan yang di sandang dulu
masa sekolah rendah jadi pengawas sekolah.. tu pun masa darjah 6 dah.. masa sekolah menengah pulak, jadi pengawas perpustakaan.. yang untungnya jadi PSS ni, dapat lah keluar rehat awal..


Nama guru kesayangan korang
ramai woo... semua cikgu aku sayang sebab cikgu aku best best.. tapi aku paling suka atau sayang dekat Cikgu NorMazni la.. cikgu math masa form 5.. aku ni bukan la kategori terer math, tapi bila belajar dengan dia, aku suka sangat math.. hehe.. lagi satu, Cikgu Azrina, aja biologi.. dia mengajar punyerlah best.. tak tido ui dalam kelas bila time bio...lagi sorang, Cikgu Fazdli, ajar BM.. 



Subjek paling disukai dan tak suka 
paling suka.. BM ngan BI and Syariah.. add-math paling tak suka.. 


Kawan baik masa sekolah
ramai jugak.. sebab ade geng.. hehe.. tapi paling rapat dengan Siti Sarah.. makan minum belajar sekali...


Cita cita masa sekolah dulu
dari kecik sampai besar nak jadi cikgu... hehe.. tapi pernah jugak nak jadi dentist, wartawan, n interior designer...


Artis feveret masa sekolah dulu
 elyana lorr... huhu.. ngan sofaz... greenday...


Perkara yang paling tak dapat dilupakan masa sekolah
banyak sangat la....


Jika dapat kembali ke zaman persekolahan , apakah yang ingin korang lakukan?
nak belajar betul betul la... dapat score semua subjek..terutamanya subjek2 sains..


Ceritakan kenakalan yang tak dapat dilupakan sewaktu sekolah dulu ( tak kurang 100 patah perkataan )
 kenakalan??? emmm.. pernah masa tak siap kerja sekolah, pakat ramai ramai satu kelas tak siapkan.. masa tu, cikgu tanya ada kerja sekolah tak, cakap je takde.. huhu.. lagi satu, join member member bawak barang terlarang macam henfon, tapi diri sendiri tak bawak pun.. kira sayang member, tak bagitau warden pun... huhuhu...


16 3 orang hijau bagi komen:

kembatolo™ said...[Nak Reply!]

segmen baru ben ke ni?

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

a'ah..:D

cahayabalqis said...[Nak Reply!]

aku suka kenakalan ko!! hek3 ^^

BeYLa! said...[Nak Reply!]

haha biasa laa tu kite ni sti bwk hp punye!
laa dri sndri x bwk?? x nakal la!
hehe.

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

tw la ko pengawas kn.. haha..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

beyla: nakal jugak 2.. haha.. byk ag.. nt kne wt 1 entry khas kot.. he3

kay yea said...[Nak Reply!]

thniah ke 2nd round~
kA singgah sini..amek la awrd klu sudi~~

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

salam perkenalan..saya rozuan

Bayu Kenangan said...[Nak Reply!]

zaman sekolah adalah zaman yang penuh dengan kenangan

misz nana said...[Nak Reply!]

hehe.. sama lah.. tak bawak barang terlarang.. tapi tolong cover line.. hehe

Nur Azila Ismail said...[Nak Reply!]

hehee . same la kenakalan kite

Miela Tahril said...[Nak Reply!]

singgah cni :)

Amirrah Zawani said...[Nak Reply!]

pernah jd pengawas pss jugak dulu.. yeap3 keluar rehat awal :D

Nur Mudrikah said...[Nak Reply!]

sempat belajar syariah jap je..then tkaq skolah

datang dari umah encik ben ashaari singgah sini cari kawan.. salam ziarah=)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

kay yea: tinkiu3..

rozuan ismail: salam kenal juge...

bayu kenangan: btol3.. xley lupe r..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

misz nana: pastu kne wt surat akuan jugak.. huh!

mierah tahril: jemput2..:D

amirrah zawani: 2 yg best.. walaupun kdg2 bkn hari b'tugas..

nur mudrikah: syariah itu best..! hehe.. jemput2..:D