Friday, December 24, 2010

segmen jom berkenalan

Diya Edhayaa | 10:29 AM | 20Comments |
salam dan selamat pagi semua rakyat Malaysia.. *perasan DJ hari ni, aku nak lunaskan hutang tag bersama cik kiera naa... segmen jom berkenalan ni dibuat oleh blog Catatan Loqman Hakim.. kat bawah ni, aku nak jawab soalan-soalan panas... huhu... :)







nak join?? klik saje banner di atas..


STATUS AKU
masih single.. belum double atau triple ag..


TENTANG AKU
baru je genap 20 tahun pada November lepas.. masih muda ok..! still study di IPG Kampus Tg. Ampuan Afzan.. 3 tahun lagi nak habis pengajian...=,=   aku totally anak Pahang! tersangat suka dengan warna hijau.. maybe sebab Pahang kaya dengan alam yang menghijau.. cita-cita masa kecik, nak jadi cikgu.. tapi selalu jugak tukar-tukar.. masa lapang, buat masa ni adalah blogging..


PASAL BLOG AKU
blog ni sekadar luahan rasa hati... dan kadang-kadang aku cerita juga apa yang aku lalui.. kira macam apa-apa aktiviti yang aku ikutlah.. 


PANDANGAN TENTANG DUNIA BLOG
bagi aku, dunia blog ni berkembang pesat kat Malaysia sekarang ni... banyak sangat... fuh! bersepah-sepah.. dan aku pun sangat suka sebab dapat berkenalan dengan ramai bloggers.. berkongsi pengalaman, ilmu dan sebagainya... dunia blog gak bagi aku dapat mengasah seseorang tu melahirkan idea melalui penulisan dia..


NASIHAT KEPADA BLOGGER BARU
aku pun masih baru jugak.. hehe.. tapi, sebagai blogger baru, rajin-rajinlah singgah blog orang.. jangan harap nak tunggu orang datang blog kita je.. itu cara akulah..


KEUNIKAN BLOG AKU
kebanyakannya adalah mengenai diri aku dan sekeliling aku...


SAMPAI BILA AKU NAK BERBLOG
selagi aku masih mahu berblog.. selagi aku rasa mahu menulis... dan aku rasa dunia blog sangat best.. impian aku, haruslah nak join mana-mana gathering bloggers dan mahu jumpa bloggers yang hebat-hebat.. especially fashionista bloggers..



dan 4 orang budak bertuah itu adalah.....

setel!

20 3 orang hijau bagi komen:

KaLeD diDi said...[Nak Reply!]

yeah . . .
knal awak . . . salam knalan . . .
makseh TAG ! ! !

nadzirah razalli said...[Nak Reply!]

hi :)

misz nana said...[Nak Reply!]

selamat berkenalan dari misz nana :)

Nordin said...[Nak Reply!]

whooh, nampak menarik. hehe

syira aka sepatu hijau said...[Nak Reply!]

salam

syira pun solo :D

follow ur blog :D

~hAKim ZaiLAn~ said...[Nak Reply!]

katne award tu?huhuu

Irma A.Wahid said...[Nak Reply!]

hai dheyaa~~ nice to know u~~
folow me back coz i already folow u~~=))

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

kaled didi: welkam bro...

nadzirah: hai kamu..! :D

misz nana: slm knln juge...

syira sepatu hijau: thanx yea follow blog diya..

hakim: cari2.. huhu..

irma: ok.. i'll... :D

Pink Pearl Lady said...[Nak Reply!]

hai,bolee kenalan...
takde shoutbox ka...

tenangsudey said...[Nak Reply!]

wah cikgu.... happy blogging cikgu... nice entry cikgu.. Slamat berkenalan daripada saya admin http://tenangsudey.blogspot.com

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

pink pearl lady: in the making.. hee~

tenang sudey: n3 jawab soalan je 2.. hehe.. slm knl juge..

aQmam JaFFar said...[Nak Reply!]

ye betul...kene singgah blog org jugak..n..dah singgah pun!!hehe

hidup bakal cikgu!!

Wan Mohd Zamir said...[Nak Reply!]

mende mu ngarot ni kak..hahahahaha...

Telaga Putih said...[Nak Reply!]

ada award utk top10 bpm in my last entry..sudikan diri amik~

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

aqmam jaaffar:hehe.. kamu juge bkal ckgu!! sekapal tuh.. hehe

zamir: ini segmen,,.. klik kalau nk join..

telaga putih : opss...! nt sy amik.. tq.. :D

.: aqmar :. said...[Nak Reply!]

sayang! dahh. thanks eh.

Heidi Shafiq said...[Nak Reply!]

hi slmt berkenalan.. :)

cikgu 24 said...[Nak Reply!]

terterik dgn $tatu$..
$ingle = $olo x kawen lg '
double = bile kawen
triple = bile dapat madu hehe

Miss Yaty said...[Nak Reply!]

salam perkenalan..yaty pun join segmen ni...

yaty dah jadi follower ke 170 :)

Ain Zulaikha said...[Nak Reply!]

owh sama baya lah kita ni yeh.. :)