Tuesday, September 25, 2012

hidup lepas praktikum

Diya Edhayaa | 8:14 PM | 2Comments |
alhamdulillah.. akhirnya aku kahwin.. eh!! salah2. akhirnya aku dapat jugak menamatkan praktikum aku dengan jayanya selama 2 bulan. setelah bermata panda, makan sama naik dengan RPH dan berat semakin naik, sekarang ni kena teruskan hidup di dalam kampus sebagai seorang pelajar.  


kalau pergi sekolah, bajet2 lah sikit jadi cikgu kannn. haha.. suara tak nak kuat pulak tiap-tiap hari. nasib baik dah selalu training main jerit-jerit ngan member. haha. takde. takde. aku gadis ayu.. cewaaahh! :p


kejap lagi, pukul 12 tengah malam nak gerak pegi Key Ell.. ini bukan kisah dalam lagu Untuk Dia yang ajak-ajak pegi jumpa kat Key Ell. ni kena pegi untuk program Bina Insan Guru kat sekolah kat sana.  kepala aku ni macam-macam fikir ni.  esaimen, amali jahitan, BIG. masa... tolonglah cepat berlalu..!  penat seyhh minggu ni.. 


hujung minggu ni konfem kena say goodbye kat katil, bantal busuk, selimut, beruang, kambing.. eh! aku takde bela kambing. beruang je aku bela 2 ekor buat teman. hikhik!  oh ye, malam ni Yatt Hamzah datang tempat study aku ni. untuk program Talk Show Ini Kisahku.  program berbentuk keagamaan sempena Festival Penghayatan Islam kat sini. haaa.. dah.. cukoppp! cerita pasal praktikum nantilah aku story mory.. buibui!~



senyummm jelahhh walopun keje tengah banyak.. kekeke :D



2 3 orang hijau bagi komen:

hnahdy said...[Nak Reply!]

sepanjang praktikum mmg memenatkan. sabar jelah. di tambah plak program2 ipg, xsignment lagi. time bila nak buat bbm dan rph..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@hnahdy

tulaa.. tp kne gagahkn diri jgk..