Sunday, December 16, 2012

lulus

Diya Edhayaa | 3:55 PM | 20Comments |
assalamualaikum.



last 2 days, kecoh sekejap student2 IPGKTAA bila result dah keluar.  apatah lagi orang yang setiap pagi online buka portal nak tengok result dah keluar ke belum.  orangnya, akulah! haha. tak tenteram selagi tak keluar result. yelah, masa last paper macam nak menitis air mata kat dalam dewan sebab blank sungguh tak tau nak hurai apa.  kusut minda 2 jam setengah. 



itulah, orang study kau study. tapi kau study 2,3 baris terus studo. nota bersepah atas katil tu yang baca kau sebenarnya. =.=



bila tengok ada junior post kat Facebook katanya result dah keluar, menggelupur terus click new tab cari web UPP.  berdebar tu tak payah ceghita la. macam nak tercabut jantung. result first sekali cari mestilah paper yang itewww - Sejarah Bahasa Melayu, Perkamusan dan Terjemahan.  






alhamdulillah.  LULUS, TERUSKAN PENGAJIAN (ayat favourite) itu dah cukuppp baik! :D  nak kata capai target aku semester ni, rasanya tak sampai.  takpelah, mungkin ada sebab kenapa Allah tak bagi dan apa yang kita dapat setimpal dengan usaha kita.  apa yang penting, kerjaaaasamaaa! haha. Wonderpet la pulak. okay tak. apa yang penting, ilmu yang kita dapat tu.  bolehlah nak senyum sebab naik sikit daripada semester lepas.



part yang terkumpul masih berada pada tangga 2nd class.  lower atau upper, secret garden! kehkeh :p



# usah terlalu bangga dengan apa yang kita ada, semua itu milik Allah. hanya DIA yang tahu apa yang tersirat di hati kita.




20 3 orang hijau bagi komen:

rosesmiza said...[Nak Reply!]

uit..naik pentas x?hehe

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

tahniah :)

Paeenbubu said...[Nak Reply!]

Tahniah sis :)

~cik atin~ said...[Nak Reply!]

waaah. tahniah akak :)

Cikgu Fikri said...[Nak Reply!]

wah..tahniah kak...
gud luck utk final year tahun dpn!!! :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@rosesmiza

mimpi di siang hari jela nk dpt 3.85 tu kalau aku ni haa.. hehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@ahsfantasy24

mekaseh k.ayu :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Paeenbubu

mekaseh paen. kamu jugak! :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@~cik atin~

mekaseh puan director! :D kamu pn thniah..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Cikgu Fikri

thanx fik! insyaAllah. final yr yg sgt mencabar!~

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

tahniah!!

ID said...[Nak Reply!]

hebakkkkkk seh *jeles

tahniah dear :) *bighug

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Rozuan Ismail

thanx! :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@ID

ade la rezeki cket2. :) *hug

cikpinky said...[Nak Reply!]

ni mesti 3.8 sumtim kan? hehe....hai..salam kenal dari twitter n blog :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@cikpinky

xsmpai la yank.. hehe.. slm kenal jgk. :)

hana hadi said...[Nak Reply!]

tahniah :)

abam ming said...[Nak Reply!]

tahniah terrrr ...

http://www.mieneaststar.com/2013/01/kebaikan-mengamalkan-surah-fatihah.html

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@hana hadi

maceh! :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@abam ming

thanx sifu! :D