Friday, December 16, 2011

syukur padaMu ya Allah

Diya Edhayaa | 5:58 PM | 4Comments |


assalamualaikum semua blogger dan sape-sape je la yang sedang blogwalking mahupun sedang membaca blog aku ni.  terima kasih sangat-sangat sebab sudi singgah kat blog aku ni.  blog yang tak seberapa. :) 


keputusan peperiksaan semester lepas dah pun keluar ahad baru ni.  alhamdulillah, result pun tak teruk sangat dan tak tinggi sangat.  walaupun tak dapat nak kekalkan result 2 semester sebelum ni, tapi aku dah bersyukur sangat-sangat.  sebab? ada 2 sebab.  



pertama, sebabnya aku lepas dari 'paras berjaga-jaga'.  macam banjir pulak kan.  hehe.  kedua, walaupun tak dapat result yang aku nak, tapi sekurang-kurangnya, tak kena repeat paper.  biasalah, kita kena ada target sendiri.  ikutlah apa orang nak kata.  lagipun itu usaha kita.  kita tau kita setakat mana. 



dah, tak nak bebel panjang-panjang.  nanti aku duk teringatkan 1 subjek yang membuatkan aku berfikir tengah-tengah malam.  haishhh..  :)



# pinjam ayat junior aku :  orang yang bijak dalam akademik, belum tentu bijak dalam kehidupan.




4 3 orang hijau bagi komen:

fathiahRAIHANA said...[Nak Reply!]

yes setuju dgn junior tuuu , hihi.
akademik hebat pun kalau takde kemahiran nk hidup tak ok jgk :>

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

Kita cuba untuk bijak dalam
kedua-duanya.. akademik tu kita
ambik satu cabang. boleh? hehe~


Latest Post:
1. Rasanya lebih baik kalau kau hilang tanpa aku sedar.
2. There's always a little.

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@fathiahRAIHANA


2'2 pn nk kena ada.. bru btul..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@ahsfantasy24


akademik pn satu drpd cbg kehidupan.. :)