Sunday, December 18, 2011

jom shopping di Neesa Anisya!

Diya Edhayaa | 9:45 AM | 1Comments |
Assalamualaikum dan selamat hari Ahad..! seronok betul kan bila tiba hujung minggu ni.  Bagi yang bekerja, cuti hujung minggu dimanfaatkan sepenuhnya bersama keluarga.  Ehem2. Tak ketinggalan student macam aku.  Nasib baik cuti semester masih berbaki 2 minggu.


Hari ni aku nak bawak korang shopping.  Opppsss! Tak payah capai kunci kereta/motor, tak payah susah-susah nak pegi start enjin kereta semua tu.  Korang just duduk depan laptop, online dan buka Facebook.  Mudah je kan?  Apa yang mesti ada, fulusss atau bahasa mudahnya duit.  Ada duit, bab-bab shopping ni jalan je.  Okey, aku nak kenalkan korang dengan Neesa Anisya.  Err.. maksud aku, shopping kat Neesa Anisya.



Perempuan ni kalau baju dah banyak mana pun, tetap kata sikit lagi.  Nak-nak lagi yang jenis hari-hari pakai baju kurung, baju kebaya untuk pergi kerja/belajar.  Mesti nak tukar-tukar kan.  Maknanya, kalau dalam seminggu atau sebulan takkan pakai baju yang sama.  Dan ada juga yang  rotate baju lepas berbulan-bulan camtu.  Jadinya, nak buat baju ni, nak kena beli kain, pegi tempah then baru siap.  Apa kata korang usha je baju-baju ready made kat Neesa Anisya ni. 


KURUNG MODEN






KURUNG MODEN SULAM


 KEBAYA




Cantik-cantik baju Neesa ni jual.  Oh ya! Bukan setakat baju yang dijualnya, tapi ada shawl dan tudung juga.  Punnnnn cantikkkkk!!!  Dah ada baju, nak tudung yang match ngan warna baju jugak.

TUDUNG





 SHAWL
nama shawl ni shawl bunga2 cinta.  coommeeyyy!


Ehem2.  Kalau nak usha lebih lagi, bolehlah klik Neesa Anisya di Facebook.  Jangan risau bab harga baju @ tudung yang dia jual, sebab harga memang berpatutan.  Lagi-lagi baju, memang tiada caj untuk postage.  Selamat  shopping!


#  SEKARANG TENGAH ADA YEAR END SALE DI NEESA ANISYA..!!!



1 3 orang hijau bagi komen:

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

Tak berapa nak happy bershopping
la sayang, window shoping boleh la,,
fulus kontang ;D

Latest Post:
1. Yang kau kahwin tu, kau pernah kahwin sebelum ni?
2. Lupakan cinta lama. Kau boleh?