Friday, May 25, 2012

musim orang kahwin

Diya Edhayaa | 2:21 PM | 4Comments |
ehem! tamatnya paper terakhir semalam, Reka Bentuk dan Teknologi subjek Perniagaan dan Keusahawanan, maka tamatlah semester 5. yahoo! ada 3 semester lagi untuk berada di sini. 


tapi masa sibuk kemas-kemas barang tadi, rasa sebak pulak bila tengok semua nota dari zaman PPISMP.  masih wujud lagi rupanya. ada yang print, ada tulis tangan. dah nak masuk 4 tahun belajar di sini.   oh ya, semester break bagi student2 IPG dah bermula. cuti kami memang sama dengan budak sekolah, cuma bulan 6 cuti kami extra seminggu. heeee~


bila musim cuti sekolah ni, ramai la yang ambil peluang untuk mendirikan rumah tangga.  alhamdulillah, jodoh dah sampai.  tengok je la event di Facebook.  banyak jemputan kahwin.  




salah seorang yang akan melangsungkan perkahwinan cuti kali ni, kawan sekolah menengah aku, Cik Farhana aka Yaya *lepas ni dah kena guna title puan. yeahh! dia kawan satu kelas masa Form 4 dan Form 5.  2 tahun sekelas.  rasa baru je lagi jadi clasmate dia.  rupanya, dah 5 tahun kami tinggalkan bangku sekolah.  hehehe. 


aku harap sangat aku dapat pegi kawen dia.  dulu dah melepas wedding sorang kawan sekolah rendah aku.  lepas ni sape la pulak yang ikut jejak Yaya yea.. kita tungguuu.. hehe! :p


# selamat menempuh alam rumah tangga! :)