Thursday, November 3, 2011

lebih hebat dari siakap 3 rasa!

Diya Edhayaa | 11:42 PM | 7Comments |
korang pernah rasa suka giler-giler tak kat seseorang? 
korang pernah rasa macam hidup korang sangat bahagia bila dat person datang dalam hidup korang?


korang pernah rasa jeles tak bila ada pempuan lain dekat dengan dia?
korang pernah rasa tak bila semua benda yang ada dalam hidup korang ni mesti nak ada kaitan dengan dia?


korang pernah rasa tak betapa bebannya memendam rasa yang tak terluah?
korang pernah rasa tak yang korang nak sangat cakap kat dia? tapi tak terluah.


korang pernah rasa tak, bila dengar satu lagu tu, korang mesti akan teringatkan dia?
korang pernah rasa tak bila ada lagu tu sangat berkait dengan kisah korang sebenarnya.  sampai korang rasa nak je suruh dia dengar lagu tu, then cakap 'itulah yang saya nak cakap kat awak.  tapi saya tak ada kekuatan nak cakap.'


korang pernah rasa tak yang korang sangat kehilangan bila dia tak seperti selalu?
korang pernah rasa tak, bila dia seakan menjauhkan diri dari korang then hati korang akan berkata 'kenapa dia dah lain ek sekarang?'


korang pernah rasa tak, kalau boleh korang nak lupakan dia. tapi korang rasa sangatlah susah.
korang pernah rasa tak 'manusia ni tak paham-paham lagi ke. aku dah bagi hint beribu kali ni.  apesal lembab sangat ni..'


keadaan ini tidak seindah menjamah siakap 3 rasa.  ianya umpama, menelan sambal peria yang tertumpah semangkuk garam.




7 3 orang hijau bagi komen:

Penembak Muda said...[Nak Reply!]

Selalu je aku rasa cam2...
tapi sedap ag siakap 3 rasa..
ahahahaa

Anisa Hang Tuah said...[Nak Reply!]

erkk..memang parah rasa mcm tu..kalah semua rasa masakan lauk pauk yg sedap...

sabar je yee..
anda mesti kuat.

**::CIKNUURUL::** said...[Nak Reply!]

boleh x nak kate sekarang ni sy sedang merasakannye,..huhuwarghhh!!,.isk isk,.T__T

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

penembak muda: mmg siakap 3 rasa sdap.. tp kes ni sambal peria terlebih garam..

anisa: wuwuwuw~ sdg bersabar! dan tabah.. hehe


cik nurul: katakan je.. sb kte2 je yg tw.. sbar keyh dear~ :)

fatin ezzatee said...[Nak Reply!]

saya tngah mengalaminya..memang beban sngat..especially bile dia ada dekat dngan gurl lain ;(

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

sabar ye fatin.. myb ade yg lbih baek utk awk.. :)

fatin ezzatee said...[Nak Reply!]

hope so.. thanks diya :)