Thursday, March 31, 2011

blog J paling famous ialah blog Jejari Runcing

Diya Edhayaa | 2:40 PM | 15Comments |
hye korang semua.. dah makan belom neh..? aku dah siap makan plus nak sambung buat assignment mahu hantar dalam masa terdekat.. auww!! tapi dalam ketidakcukupan masa, sempat jugaklah aku search blog yang ada jual baju online.. 


sejujurnya, aku tak pernah beli secara online.. bila ada member aku tanya macam mana nak beli baju online, aku kata mana aku tau.. yang aku tau, macam ada kena isi form or PM kat FB.. aku pun tak sure.. huhu.. pastu tadi saja jelah aku meng "google" blog yang ada jual jual online ni.. macam macam keyword gak aku guna.. 


salah satu keyword yang aku guna "blog jual baju online".. masa aku baru je taip "blog j", yang keluarnya....
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
klik untuk tumbesaran lebih sihat dengan dugrow.


hah! tu dia.. blog jejari runcing.. aku rasa semua orang dah tau sape tuan empunya blog ni.. mestilah Aimie Harmelia, chenta hati kepada KFCM.. kalau tak kenal jugak, pegilah korang google sendiri sapa dia ni..  kalau tak kenal KFCM pulak, pegi hentak kepala laju laju dekat dinding.. hee.. aku pun rajin jugak blogwalking baca entry Aimie ni..kadang kadang ada jugaklah tinggalkan komen.. bagi aku, blog jejari runcing ni best, baca pun santai je..



masa on the way pegi Terengganu hari tu, aku singgah Machang.. hantar member kat depan UiTM Machang tu.. sempat jugak berangan kot kot tiba tiba terserempak dengan dia.. hehehe.. berangan kuat!

pssttt : aku nak sambung balik cari blog jual baju online.. hik!

 =)

15 3 orang hijau bagi komen:

cik nurussalwa said...[Nak Reply!]

lain yg d cari lain yg terjumpe ye..
=)

Elia Si Jejariruncing said...[Nak Reply!]

Hehehe.. Comel.. Syg kite xpnh jumpa.. Hrp2 angan2 awk leh jd nyata..btw,thanks for this entry;)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...[Nak Reply!]

awak hntr saye ke cieda hntar saye? haha


btw...sy da tgok aimie harmelia ni depan2 mase FEsko uitm ri 2..haha

jgn jeles ae. lalalalala~

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

cik nurul salwa: tu lah.. tp xpe, at least sy suke gk, sbb sy mmg suke bace n3 elia ni.. heh :)

elia: wuu~ thanx siggah baca n3 sy.. hope dpt jumpe satu hari nnt.. =D

k.et: kite kn satu trip myvi taim uh.. kire skali la kn..hehe..arghhh!! nk jeles gk.. bwk sy balik mggu dpn.. ehehe

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

ase nk g ngorat tun dr mahathir la
plak..ne tw blog a yg pemus adlah ahsfantasy24 en?..hehe

btw, blog ni mkin cntik..!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

haha.. mcm2 je k.ayu ni.. bley gk lau nk try.. hee~
amin~ bangga sy kalau ahsfantasy masuk paper pas ni.. blog senior.. hehe..
thanx sis!! :)

Epola said...[Nak Reply!]

fuiyoo. cik elia dtg mencemar duli =p

epo pn duk klate lahh.
asl xdtg sggh? hikhik >.<

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

hehe.. suke elia..
xtw epo duk mne.. sggh dpn uitm pn sbb anta mmbe.. :)

qin said...[Nak Reply!]

jejari runcing mmg femes..
jelesss i owner jejari runcing dtang blog ni..hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...[Nak Reply!]

tempias populariti membawa tuah pd blog jejari runcing.. tu la di namakan TUAH

firdausjaafar said...[Nak Reply!]

xpenah bl anything scra on9 gak, kdg2 rs mcm backward enuff, tp bl pkir blik, mcm ok la. xjanji blh dpt mcm yg nmpak kat pic. =).but im not saying dat on9 punye barang xelok. xsemua. hehe!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

qin: yess! die femes.. suke bce blog die..

lekatlekit: tuah ayam nmpk di kaki.. tuah manusia.. siapa yg tau..hehe

firdaus: yup2.. sbb tu kne cari yg jual btol2..

fyna said...[Nak Reply!]

hehehe...suke belog jari runcing..
thumbs up!!



jom singgah dan follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Azza Firza said...[Nak Reply!]

hehehe :) no komenn , visit u back here ! :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

fyna: hee~ kite sme.. <3

azza: thanx 4 visit.. ;)