Thursday, November 10, 2011

perjuangan bermula!

Diya Edhayaa | 2:06 PM | 4Comments |
assalamualaikum.  selamat tengah hari.  perjuangan baru bermula.  siap sedia dah ke pedang, senapang gajah, peluru, meriam, bom atom. eh jangan salah anggap. ni bukan nak pegi perang pung pang pung pang tu.  sekarang ni musim exam untuk student IPG.  semester ni 5 paper.  tadi baru je habis satu.  tapi bahagianya mengalahkan orang habis semua paper.  hehehe.  




zoom sikit paper apa semester ni...



inilah jadual exam semester ni.  tak keruan weyh.  dalam hati dah tak sabar nak cuti.  kadang-kadang rasa taim exam ni macam orang bercinta pun ada.  makan tak kenyang, tido tak lena, mandi tak basah.  wish me luck yaww!~ :)







4 3 orang hijau bagi komen:

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

huhu. exam

lyiana said...[Nak Reply!]

gudluck kak diya,miss green..hee~

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

Apesal ambik paper sikit
sangat sem nei?? ;D

Eh?
1. Kau nak salahkan siapa bila dia curang?
2. Kau nak salahkan siapa bila dia tak ikhlas?

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

kierana: udah abes.. hehe

lyiana: dah mrdeka.. hee~

ahsfantasy: ingt nk amek 24 pper. tp xley. haha