Tuesday, August 16, 2011

resepi biskut raya

Diya Edhayaa | 10:41 AM | 2Comments |
assalamualaikum.. hai korang!! pe kabar ae semua.. sedar tak sedar, hari ni dah masuk hari yang ke-16 kita berpuasa.  dah masuk fasa ke-2 Ramadhan.  tinggal berapa hari je lagi nak raya.  dari segi psikologinya, bila masuk fasa ke-2 ni, semakin cepat pulak masa berlalu.


sejak dah besar sikit  ni, rajin jugak aku duk m'google resepi.  terutamanya resepi biskut raya sempena nak raya nanti kan. ehe.  kononnye nak buatlah.  tahun lepas aku dah try buat biskut sarang semut, tahun ni nak try chocolate chip cookies plak.  kot-kot la menjadi.  boleh la korang makan.. hahaha.



pastu aku pun sajalah post status ni..




haaameeekk ko.. entah hape lah set KPLI 3 orang tu duk merapu.  pening aku.  ada-ada je idea dorang.  ni bukan resepi biskut raya dah, jadi resepi jejaka raya.  huhu. tapi diorang ni memang friendly kot.  dah la kelakar.. tak larat aku nak gelak..



# tinggal beberapa jam lagi... yeehuu!!~

:D


2 3 orang hijau bagi komen:

ID said...[Nak Reply!]

hoyeahhhh!!!
nama kite famos lah.. =p

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

sj na bg izyan femes ni.. hek3