Friday, September 16, 2011

lawak google

Diya Edhayaa | 7:49 PM | 3Comments |
nak try..? mudah je.  tapi bukan salah aku.  google translate yang translate kn word ni. huhuhu.  tergelak sorang aku haa.  



1- bukak google translate
2- taip perkataan beatles
3- pilih translate from english to malay
4- pastu tengok perkataan yang keluar

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


HAHAHAHAHA.. ape daa.. taip nama beatles, keluarnya siti nurhaliza.  apakah persamaan diorang ni ek..? tapi yang aku tau, Datuk Siti Nurhaliza ngan The Beatles ni menjadi pujaan peminat.. :) pastu adalah menjadi kewajipan aku untuk mentranslatekan nama aku pulak.  nak tau ape yang keluar..? jengjengjeng..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




EDHAYAA KENCING MANIS! 

hahaha.. aku ni kencing manis.  ape daa.  tapi yang ni translate from turkish to malay.  maknanya, diya dalam bahasa turki ialah KENCING MANIS.. wuwuwuwu~ mintak dijauhkan..


 = ="

P/S : nantikan 3 hapdet from SSH yang tak menang kaki duk berjalan. thehehe :D


3 3 orang hijau bagi komen:

avam ming said...[Nak Reply!]

rajin nya maen teka teki..esimen dh ciap ke ? mwahahha~


jom baca ni jap, folo sekali pom okay gak... Gambar Hari Malaysia 2011 Di Dataran Merdeka...

~cik atin~ said...[Nak Reply!]

kah3. lepas ni leh try la nak translate name saye sdiri. tak sabarnak tgok pe hasil dye. ha3

Youhazreenda said...[Nak Reply!]

hahah ni takde keje ke ni check maksud nama sendiri? gila kelakar! haha :D