Thursday, June 9, 2011

baki cuti sebanyak 10 sen

Diya Edhayaa | 9:53 AM | 8Comments |
hey ho!!! lame jugak diya tak online kan.. hari tu, diya pegi camping.. balik camping, diya rushing pegi majlis menyambut menantu cousin diya pulak.  dengan muka hitam macam kuali pun, diya sanggup pegi.  hehehe.  kawen geng kutip duit raye, mestilah mau pegi.  walaupun, majlis di sebelah perempuan (belah cousin diya) tak sempat nak pegi. 


lepas je balik camp, diya pegi KL.. stay umah abang pengantin 3 hari.  then diya pegi rumah mak pengantin pulak kat perak.  mak pengantin perempuan tu, haruslah mak saudara diya.  hehehe.  stay sana pun 3 hari.  dan skang diya ada kat rumah pak sedare diya pulak.  ni tak tau nak stay berapa hari.  


kesimpulannya, cuti diya hanya berbaki 10 sen.  eh! 10 hari.  lepas ni nak balik rumah pulak ah.  penat da travel umah sedara sedara ni.  tapi yang bestnye, dapat jumpa family yang dah lama tak jumpa.  kat sini, ada la sikit sikit gambar cousin diya yang kawen hari tu.. *ni pun curik dari lapy kazen.. hehe


pelamin raja sehari... sangat cantik tema dorang neh. suke3!


hantaran biru dari belah perempuan.

hantaran pink pula dari belah lelaki.

semasa akad nikah.  diya suka sangat warna baju dorang masa ni.  sweet!

raja dan ratu sehari.


raja sehari di singgahsana.

the next 'pengantin'.


masa kenduri kat perak ni, diya tak pegi.  sebab kan diya pegi camping.  diya sempat pegi masa kat subang je.  kat sana tema white purple.  pun cantik jugak.. ni yang tak sabar nak tunggu the next 'pengantin' pulak ni.. hehe.  lastly, SELAMAT PENGANTIN BARU dan SEMOGA BERBAHAGIA KE AKHIR HAYAT BUAT ABG HADI & KAK AYU.... :D





8 3 orang hijau bagi komen:

mye said...[Nak Reply!]

selamat pengantin baru jgk!..
hehe

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...[Nak Reply!]

klon abg hylal. haha. bakal menantu mak.

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

mye: smge bhgie ke akhir hyat,, hehe


k.ct: merepek...! klcc dan sawah padi la euww~

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

selamat pengantin baru.

ibunaznoy said...[Nak Reply!]

cantiknya kaler biru pengantin..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

wan: tQ!! :D

ibuaznoy: ehe.. thanx,. wane fav pengantin,,..

mien eaststar said...[Nak Reply!]

camat pengantin baru akak..ngeee~

selamat menepuh alam tettt.. hii~

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ahkak lmbt ag la dik oii... kamu 2 ye,,.. hi3