Tuesday, January 18, 2011

nuffnang dah ada isi

Diya Edhayaa | 10:43 AM | 9Comments |
dulu tak tau pun ape itu nuffnang.. tapi perasaan ingin tahu tu makin meluap luap bila tengok majoriti blog orang ada nuffnang ni.. maka, bertanya juga pada blogger lain.. apa itu nuffnang? nuffnang ni adalah satu komuniti pengiklanan.. blogger tu  cakap boleh buat DUIT.. siapa yang tak suka duit kan.. semua suka.. aku pun gatal tangan jugaklah nak bukak website Nuffnang ni.. masa tu, memang tak tau benda pun.. siap salah log in bagai.. kelakar sungguh! silelah gelakkan aku... hehehe.. tak perasan pun yang kat atas tuh, ade tulis daftar... yela, aku pilih bahasa melayu.. 

bila dah tau nak daftar macam mana, aku pun startlah pasang nuffnang ni pada 24 disember 2010 tak silap.. hehe.. tak sampai sebulan pun lagi.. padahal blog aku ni dah wujud bulan ogos tahun lepas.. pastu, hari ahad baru ni, aku saja saja bukak nuffnang lagi.. nak tengok isi dah ade belum.. yela, selama ni kalau tengok telur ayam je.. sekali.......NUFFNANG AKU DAH ADA ISI..!!! excited weyh.. hahaha.. padahal berapa sangatlah kan.. aku tak kisah, sebab walaupun sikit, tetap rezeki kan.. adalah juga.. 



huish! sen sen je lagi.. lambat lagilah nak jadi macam cik epal ke.. hanis zalikha ke.. irine nadia ke.. fyi, aku sangat suka baca blog dorang.. kalau tak baca latest entry, rasa macam ketinggalan.. huhu.. tu belum masuk blog blog lain , sebab tu sampai overlimit baru ni... heee~

psstt: terima kasih lah encik nuffnang... :D



9 3 orang hijau bagi komen:

CahayaCintaIlahi said...[Nak Reply!]

wah tahniah
teruskan berblogging ok
chaiyok2.. ;)

mien eaststar said...[Nak Reply!]

kumpul byk2..t bleh beli otok2...hehehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

cci: mekasih..kena upkn usaha ag.. hehe

mien: wt blnje kamu skali la kn.. haha

zaty luvlianncezzz said...[Nak Reply!]

beshnya........

saya xdak isi lagi

hahahaha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

huhu.. cket baru... ;p

abadi romeo said...[Nak Reply!]

rezeki lah tu..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

alhamdulillah..
:)

BuLat i2 CirCLE said...[Nak Reply!]

agak2 low sy buat ade dpt isi x??hahaha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

insyaAllah dpt.. hehe