Saturday, December 11, 2010

jom berpilihanraya minggu depan

Diya Edhayaa | 11:15 AM | 5Comments |
eh! eh!  macam PRU pulak dah.. nope! ni pasal undian untuk minggu depan.. blogger blogger tegar, tak tegar, sekadar tutup bukak blog, blogwalking hari hari mesti taw kan yang minggu depan dah boleh setat start mengundi untuk blog baru (2010) pilihan.. hehe.. kat bawah ni adelah serba sedikit pasal nak undi mengundi tuh... meyh bace meyh...

Undian peringkat pertama - semua kumpulan akan dibuka serentak untuk undian peringkat ini. 5 blog  bagi setiap kumpulan yang mendapat undian tertinggi akan layak ke undian peringkat kedua..

Undian peringkat kedua - 50 blog (5 blog dari 10 kumpulan = 50) akan dihimpunkan untuk diundi. pemenang gelaran blog baru (2010) pilihan akan diumumkan dalam bentuk top 10. (ni yg da latest...)

Senarai undian nanti akan dikeluarkan dalam bentuk nombor blog anda seperti dalam senarai, bukannya nama blog  anda..(contohnya kalau nak vote diya, pilih nombor 231 tau..)


fmi, bolehlah jalan jalan amik angin dekat SINI...



...VOTE FOR 231...



*...tata...*


5 3 orang hijau bagi komen:

cieda montello said...[Nak Reply!]

pehh..awl dh pomote~!

tolong pomote num ak skali bules dop...209! ahahaha :p

t ak vote ke mum ea..hehe..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

kempen2.. haha..
g la wat banner nuu..
hehe...
ak tw mu suh ak vote mu..
=p

| r i E n | said...[Nak Reply!]

congrates coz dapat award..btw, kiter have a same chemistry..suke color hijau..wakakaka.. ;)

http://adengrien.blogspot.com/

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ptot r belog ijau juge..
hahaha..

suda follow.. :)

| r i E n | said...[Nak Reply!]

tenkiu ea...VOTE 4 u ;)