Sunday, July 15, 2012

kisah satu malam

Diya Edhayaa | 6:33 PM | 6Comments |


ada sorang dak pempuan ni.  dulu dia pernah ada boyfie satu tempat belajar ngan dia.  tapi sejak setahun lebih yang lepas, dia dah clash.  ohmai.  bukan jodoh dia dengan dat boy kan.  mungkin jodoh dia dengan ________.  undefine.  aku tak tahulah dengan sapa. aku tolong ceritakan je.  ikut suka koranglah nak isi nama apa pun kat tempat kosong tu.  Abu ke.. Dolah ke.. up to you. heh.



satu malam ni, dia nak lepak-lepak makan dengan kengkawan dia.  dia pun foloelah kawan dia yang nak keluar ngan boyfienya.  sebabnya, nak sumbat dalam ferrari member dia yang ajak hang out tu dah tak muat.   disebabkan member2 yang naik ferrari tak sampai lagi, dia pun naiklah tunggu kat meja makan yang ada.  spesies dak pempuan ni pulak memang tak pandang orang, lagi2 kalau ramai orang.



masa kat meja kosong tu, dia tak perasan lagi sapa yang ada kat meja depan dia.  dia perasanlah ada dak2 laki.  dia pun tengok la tv yang dah sedia terpasang kat skrin besar tu.  dia pun toleh la meja depan. zappppp! berderau segala darah merah darah putih platletnya.. hamekkk kau..! ex dia kat meja depan.  arghh sudah! camne ni.  camne ni.  spesis dak pempuan ni pulak jenis tak berapa boleh bertembung muka ngan ex.  dak pempuan ni pun text lah member yang hantar dia tadi.  text sekali member2 yang naik ferrari.  suh sampai cepat sikit.  



sampai je girls of ferrari tadi, dia pun beralih tempat cepat-cepat.  then, sorang girl kawan dak ni ajak pegi kaunter, nak order makanan.  almaklumlah, perut semua dah bertukar jadi perut naga.  pukul 9 ++ kot taim tuh.  masa nak masuk dalam, dak pempuan ni sibuk duk text ngan member dia yang naik porsche tadi.  nak cakap yang memang damn gila malam ni. wahaha! sekali.....................................



 " opocot mak kau..! "


auwww! tak remajalah girls umo doplohan melatah kat tengah orang ramai.  dah la nak terjatuh.  memang malu tahap ghabanlah.  dak pempuan ni  ghase macam nak pegi dapur tempat makan then cakap dengan tukang masak situ, " kak, ade kuali besar tak..? saya malu macam kambing termakan rumput beracun dah ni.. damn! ".  serius, memalukan sungguh.  kesian dak pempuan ni.  dia sebenarnya tak pasti ex-boyfie n friends pasan tak keadaan dia tu.  tapi yang dia tahu, malu toksah cakap la.  apa pun tak boleh. =.= "



DEFINITION OF "EX": Thanks for the EXperience. Our time has EXpired. Now EXit my life.



6 3 orang hijau bagi komen:

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

hahahhaa. :PP

cikgu ganu said...[Nak Reply!]

mcm knl bdk tuh .. msti comey kn .. hhehe

misznanarizal said...[Nak Reply!]

hahahhaha....gelak guling2 kot mlm hari tuuuu

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@♥ cik kieranaa ♥

budus giles mse tu ase!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@cikgu ganu

oiii.. comeyy sgt! haha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@misznanarizal

xpyh nk guling sgt laa.. ang pn lbey kuang je. haha