Tuesday, October 9, 2012

KFC Zinger Double Down

Diya Edhayaa | 1:52 PM | 11Comments |
buat basah tekak di petang hari.  krushers oreo.


krushers dan zinger double down yang ohsemmm!


makan sekali, nak lagi..


KFC Zinger Double Down sangat mengenyangkan! kalau makan masa lapar menguasai perut, konfem boleh habis dalam masa yang singkat.  ianya isi ayam yang diapit dengan bukan roti, tetapi isi ayam juga! dan ada mayonis + cheese yang rasa sama seperti cheese pada cheezy wedges.  dapatkan KFC Zinger Double Down pada harga serendah RM8.40. kekenyangan berganda!




11 3 orang hijau bagi komen:

syazwa said...[Nak Reply!]

saya suke krush. saya suka zinger. suka suka suka. mohon tuan blog belanja birthday girl. haha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@syazwa

hadiah cik syazwa dah ade. tp ak mlas nk balut. t ak bg je. haha

syazwa said...[Nak Reply!]

wallah. ader adiah gk ke? jgn ko angkut si itam suda. haha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@syazwa
adiah bodo2 je. hee. itam belaan ak. xkn bg org.

wawa syaida said...[Nak Reply!]

sedapny...semalam tengok kat blog hanis zalikha...memang nak kena try ni bila dah ramai cakap sedap!! lunch time nanti mesti ;)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@wawa syaida

yeah! wawa kne pegi rasa jgk. sedaaappp!

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

zzzzzzzzzzzzzzz. mcd lagi sedap. haha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@♥ cik kieranaa ♥

tp yg bkn samurai.. huhu

Strike rouge said...[Nak Reply!]

hehe.. bsmm best kan.. tp lg best KFC kat atas ni.. nnt nak try la.. :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@Strike rouge

sgt best! - bsmm n kfc. hehe

cheeze maz said...[Nak Reply!]

salam ziarah.

mmg best. Kalau nak lebih sos cheese tu, jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana tau berkenan nak rasa serbuk cheese CHEEZE MAZ, yg bila dicampur air akan menghasilkan sos cheese seenak sos cheeze wedge, KFC. Lagipun hy RM 10.00 untuk 1 pack seberat 200 gram.