Wednesday, October 17, 2012

kegilaan terbaru

Diya Edhayaa | 3:29 PM | 3Comments |
di saat-saat exam semakin menghampiri, aku masih lagi hidup bersenang lenang.  seminggu ni, kelas ada takde ada takde.  betapa tegarnya aku dengan kegilaan baru aku ni, lepas subuh dah tak tidur.  study? ah tidak sama sekali.  malam pun tidur depan lapy.  study? ah notes baru ada beberapa baris ayat.  rupanya aku baru tau penangan drama Korea terhadap hidup gadis-gadis sweet seperti aku.  drama Korea dah jadi kegilaan terbaru aku. ahahaha..




aku masih bertatih.  belajar tengok pun cerita yang dah lama, You're Beautiful.  kalau tak salah junior aku, cerita tu masa dia Form 5.  aku masa tuh dah 19 la kiranya.  sekarang ni umur aku dah 44 bahagi 2.  pffttttt~





see, siap tanya orang cerita apa yang best. maka berduyun-duyun lah awexs sweet seperti aku suggest macam-macam cerita.  dan bila dah tengok tu baru aku sedar yang aku ni sengih sorang-sorang, gelak comel sorang-sorang.  lepas ni kalau aku jadi sweet, comel2, kulit flawless macam gadis korea, jangan tanya kenapa.  pastu tetiba aku duk berbahasa basahan ada campur korea sikit, jangan tanya kenapa. huahuahua




aku tetiba jatuh cinta ngan Jang Geun Suk ni.


aku sekarang ni dapat satu kegilaan juga.  tapi rasa macam dah lama juga kegilaan aku ni.  aku suka betul dengan drama/novel yang watak lelaki tu arrogant but sweet.  macam dalam novel Love You, Mr. Arrogant. hehehe.  



# aku nak sambung cerita korea aku. bai~




3 3 orang hijau bagi komen:

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

baru cket dyh tgok. ce tgok hop lain. lg gile. haha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

@♥ cik kieranaa ♥

tu laa kate, kne kumpul gk sblum cuti sem ni. haha

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

@Diya Edhayaa

haha. kumpul cpt2. org len nk balik awl blake ae...