Wednesday, June 22, 2011

biarkan berlalu dengan waktu

Diya Edhayaa | 4:58 PM | 8Comments |
umur dah makin meningkat.  tahun depan dah nak pergi praktikum.  rasa berdebar jugak.  tapi ada dengar dari senior kata praktikum tu best.  emmm.  maybe.


tutup kejap cerita pasal masa depan, cita-cita.  tapi nak kisah pasal kehidupan sekarang.  walaupun diri ni seorang yang gila-gila, kadangkala tak matang, tapi rasa selesa dengan hidup sekarang.  rasa bahagia.  rasa senang.  dengan adanya kawan-kawan di sekeliling, dengan mengejar cita-cita, dengan parents yang memahami.


tak perlu nak rasa perasaan yang pelik-pelik.  tak perlu nak rasa itu ini.  cuma kadang kala, tika diri ini ke dunia lain untuk seketika, ada juga saat yang mengelirukan.  rasa dah tak mahu menunggu seperti 3 tahun lepas. 


 bimbang terguris lagi.  bimbang luka tercipta lagi untuk kali ke-2.  cukuplah. cukuplah air mata yang  mengalir suatu masa dulu.  redha dengan apa yang berlaku.  kerana Allah telah menentukan segalanya.


kerana itu, cuba mendesak hati untuk tidak menunggu apa-apa lagi.  biarlah. biarlah.  biarkan semuanya berlalu dengan waktu.








8 3 orang hijau bagi komen:

mien eaststar said...[Nak Reply!]

jangan cepat berputus asa ... trust yourself ~! hihihihihi

saya_arief said...[Nak Reply!]

percayalah.
praktikum itu best.
;D

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

mien:emm ntahla.mls pk.tp t'pk gk.haha
Arief:best ek..

Syahirah Suhaili said...[Nak Reply!]

redha je k..pape d masa dpan,insyaallah smoga itu yang terbaik untuk kamoo..hehe..neway,gudluck praktikum :D

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

emm.. tgh redha.. mekasih yep.. :))

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

heliza memang cumel =)

Alexandriana Alia said...[Nak Reply!]

sabar ya..masanya akan tiba

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

wan: SANGAT! :D

alia: i'll wait.. :)