Friday, June 3, 2011

8 hari seminggu

Diya Edhayaa | 11:31 AM | 3Comments |
holla korang semua..!! lame gile tak online.  almaklumlah, pegi camping mane nak online nyer.  lapy pun tinggal kat kampus, takkan nak bawak pulak.  skali khemah masuk air kang, x ke naye lapy diya pun kne msuk air gak. huhu.  tapi masa kat sana, tak hengat pun nak online.  enjoy dengan suasana camping.  walaupun penat, tapi diya suka pegi SUKBEL ni.  sebab kat sana,diya langsung tak ingat masalah apa-apa.  rasa relaks je.



sebenarnya, mood nak update cerita masa pegi camping tu, tak berapa ada lagi.. lagipun, diya tengah tunggu bas nak balik rumah ni.  ingatkan ada pukul 10.30, rupanya pukul 1.30 nanti baru ada.  haha.  buat penat je diya bangun awal, terkejar-kejar kemas barang nak bawak balik, tepon uncle teksi nak suh amek kat kampus.  kalau tau, kul 12.30 nanti baru keluar.  mujur gak kedai makan ada, diya dah memenuhkan perut dengan mi kari dan milo ais.  lapau punye pasal.


muka diya ni sekarang tersangatlah GELAP. balik nanti mesti family terkejut tengok.  mesti keluar ayat camni "kak long ke ni.. apesal gelap sangat.. = = '".. dan diya kalau pegi camping memang suka tak pakai sunblock.  konon nak bagi feel camping sebenarnya, balik dengan muka macam kuali dah pakai 15 tahun.  hahaha. esok pulak nak pegi KL.  majlis menyambut menantu cousin diya.  konfem dalam album nanti, diya paling x chunnnn..!! huhu..



walaupun dah gelap camni, itu sebenarnye benda kecik je kalau nak dibandingkan pengalaman yang diya dapat masa pegi SUKBEL.  dan diya rasa macam tahun depan nak pegi lagi.  dengar kata, tahun depan kat Johor pulak.  




cerita, gambar-gambar masa pegi SUKBEL, nanti diya update ek.  sabar ye korang semua..! diya nak baca paper hari ni.  bubui!! :D


3 3 orang hijau bagi komen:

izyana said...[Nak Reply!]

diyaa......
sukbel stand 4??
yang karnival belia tu ke??

Irma A.Wahid said...[Nak Reply!]

gelap2 pun manis..heheheh

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

izyan: aah.. perkhemahan sukarelawan n belia antarabangsa..

irma: haha.. dark chocolate!