Tuesday, June 21, 2011

500th - TERIMA KASIH!

Diya Edhayaa | 2:23 PM | 3Comments |
hari ni ade satu je kelas.  SENI DALAM PENDIDIKAN.  tu pun pukul 10.30 td.  perghh! senak perut diya ngan kawan-kawan lepak je kat kafe.  sebab tak tau nak pegi mana.  tunggu kelas kat dewan kuliah.  lepas satu, satu topik keluar.  hahaha.


balik tadi, bukak blog.  alhamdulillah, dah 500 follower diya.  terima kasih sangat kat korang yang sudi follow blog diya ni, tinggalkan komen, dan silent readers.  oh! ye.. siapa yang ke-500 tu ek.. hehe.. mula-mula tadi ingatkan tak dapat nak follow dia semula dah, sebab takde link.  nasib baik dia tinggalkan jejak kat shoutbox.  dan follower yang ke-500 itu ialah ....


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




yeah!! blog My Grape.. thanx kamu ye sudi follow SSH.. :))  



# follower ibarat satu cabang semangat untuk terus berblog.  boleh pakai tak..? hehe.





3 3 orang hijau bagi komen:

syud@_ramli said...[Nak Reply!]

waaaa.. bestnye dah 500 folowers! thniah2!


yupe! folower it cabang dahan ranting kayu balak semangat! ngeh2..

baincardin said...[Nak Reply!]

I like green too! ^_^

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

syud: hehe.. pokok di blog...


baincardin: green is nice..!