Thursday, June 9, 2011

diam atau nyatakan sahaja..?

Diya Edhayaa | 11:10 PM | 5Comments |
diya ni kalau duduk sorang sorang, mula la berangan tah ke mana.  paling best, suka sangat nak buat quote sendiri.  sampai ade member kat facebook diya kata suh publish kat mana mana syarikat buku.  hehehe. takpe lah awak, saye publish kt blog ni dah lar.  emm.. quote jiwang untuk entry ini:


"MENCINTAI DALAM DIAM LEBIH MENYAKITKAN JIKA DIBANDINGKAN DENGAN MENYATAKAN CINTA TAPI DITOLAK"


boleh terima ke...?? korang pulak camne..?





5 3 orang hijau bagi komen:

mien eaststar said...[Nak Reply!]

feeling tu....auwwwww...hihi...bercinta lepas kahwin lg best kot akak..hee~ [sengal op ?]

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...[Nak Reply!]

aah..ada betul jgak tu...sebab bila dah ditolak atleast kita dah berdepan dengan realiti..tpi bila dalam diam ni kita berperang dengan perasaan sendiri..hehe

btw, kat uthm amek aero =)

misz athiqah said...[Nak Reply!]

akak sokong qoute diya tue!!!!...

" mencintai dalam diam lebih menyakitkan jika dibandingkan dengan menyatakan cinta tapi ditolak"...

hehe....sokong sesgt!!!...ha..ha..
dulu akak minat sorg boy nie...mula2 rasa marah sesgt bila ada yg pecah rahsia akak suka dia kat dia..hehe..tapi bila fikir balik..sbb rahsia yg dipecahkan tu r akak rasa lega..atleast dia tau akak minat dia dan dia sedar kwujudan akak...=p...

pkara tbaik penah jadi dalam hidup akak..=)

ahsfantasy24 said...[Nak Reply!]

hehe..
klw xluah, mngkn berakhir dgn pnyesalan..

klw luah then ditolak,
tu sumber kekuatan, skurang2ny
kite berani.

dlam cinta biasanya yang berani tu akn mnang ^^,

Wan Mohd Zamir said...[Nak Reply!]

diam je...coz klu ditolak..lg sakit...