Friday, June 24, 2011

Heliza comel dan lagu ni pun comel - Cuma Aku

Diya Edhayaa | 12:30 AM | 6Comments |
siapa yang tak kenal Heliza Helmi..? angkat siku cepat! hehe.  diya ni bukanlah pengikut setia heliza.  tapi diya suka sangat Heliza.  sebab ape..? sebab dia sangat comel.   oh!! diya suka sangat mata Heliza. comeyyy sangat. "Heliza, nak pinjam mata awak sat, boleh tak?" *jap! kenapa ada 'sat' pulak ni.  merepek!



baru ni, diya ingat nak letaklah lagu kat blog.  sebab macam sunyi je.  masa mula-mula buat blog dulu, excited tukar-tukar lagu.  hahaha.  maklumlah, budak baru belajar.  kalau boleh, semua application nak letak.  berat ke tak, tak kesah taim tuh.  janji nak puas hati.


sebut pasal nak letak lagu, diya ingat nak letak lagu Cuma Aku.  tu pun jumpa masa nak cari kod lagu.  tapi tak jadi letak.  sebab rasa semacam je kalau diya letak.  sebab diya ni suka bukak lagu masa online.  tak jadilah pulak letak.  tapi kan, diya suka sangat lagu Heliza tuh.  sweeetttttt~~



CUMA AKU

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu, aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang
Apa kata kamu, mahu undur atau maju
Mungkin cuma aku tapi kamu belum tahu

Untuk apa cinta jika tidak sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang


# rasa macam dah lambat tahu.  tapi tetap nak suka lagu ni sekarang.. ^_____________^




6 3 orang hijau bagi komen:

sharifahzakiah said...[Nak Reply!]

weeehuwwww ~ makin ijoooo belog deme ni wehhh. suke kemainnnn kawe tgk :) hihihi sejak bila tukar ni ? aku tak pasan pun ? huhu

chegu abbas said...[Nak Reply!]

peminat no satu kot....hihiihihihii,..

youhazreenda said...[Nak Reply!]

best lirik dia.. :D

Alexandriana Alia said...[Nak Reply!]

mmg mata Heliza ni menawan kalbu.

Anis Adila Aris said...[Nak Reply!]

first time datang belog ni, dalam hati "amboi hijaunye"..hehe

lagu tu mmg best!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

zack: ari tuh ag ak tuka.. hntam je buat.. ni sekerat jalan sbnarnye.. haha..

chegu abbas: die comel kan..

reen: emm.. 2 yg tersangkut 2.. hehe

alia: comeyl sgt!

anis: hehe.. blog katak pisang..