Tuesday, July 26, 2011

blogger pencen dan virus

Diya Edhayaa | 10:47 AM | 6Comments |
yessa..! aku rasa macam istilah blogger pencen tu sangat sesuai dengan aku.  pencen tanpa gaji.  eh! bukan ke cuti tanpa gaji.  haha.  hentam sajelah.  aku sebenarnya tak tahulah kenapa aku pemalas sangat nak update belog sekarang ni.  kalau kat FB tuh, rajin pulak aku nak post-post status bagai.  rajen nak buat semak wall orang.  tapi kat blog, aku rajen nak pegi komen kat orang punya blog je.  huhuhu



bukan takde idea.  banyak.  tapi malas nak menaip, menulis karangan.  walaupun hanya sekadar karangan pendek.  eyhhh!! virus M sila pergi jauh-jauh dari hidup saya...!  doktor cepat bagi ubat R kat saya.  kalaulah ada doktor nak bagi aku ni rajin sikit. hahaha

mari jadi rajin seperti lebah comel neh.. :D


actually, aku pun tengah berdebar nak microteaching hari khamis ni.  mujur jugak tak kena bentang hari isnin baru ni.  aku tak berapa nak ready sangat.  microteaching ni kira macam mengajar betul-betul, tapi bukan mengajar kat sekolah.  hanya guna kawan-kawan aku sebagai murid.  kalau mengajar "murid tua" ni memang macam-macam sikitlah.  huhu.  aku pun lebih kurang camtu jugak. if kena jadi murid tahun 4, macam ghupe murid tahun 1 pun ade.  hahahaha.



emmm.. aku pun tak tahu dah nak membebel ape.  nanti rajin, aku update lagi.  aku tahu, bila aku dah start merepek kat sini, ada masa lain, aku reti pulak nak merepek lagi.  haha.. aku nak pegi kelas dah.  bubui.. jangan rindu kat aku ae. huahuahuahua XD


6 3 orang hijau bagi komen:

[[nuraficha]] said...[Nak Reply!]

tapi kaw jarang buad semak kat belog aku. huhu

sharifahzakiah said...[Nak Reply!]

haa tu laa. lme gle kot aku tak myemak kt blog kau ni :) haha keep on blogging yeah dear ! gudluck for exam !

merahitujambu said...[Nak Reply!]

good luck yeee

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ficha: ak salu lepak blog ko.. tp xtw nk komen pe.. huhu

zack: malas pnye pasal.. haha

merahjambu: thanx awk..! :)

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

pencenn? haha

blogger kene virus cintaaa...!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

haha.. cuti tnpa gaji je laa..

virus cinta gn Bruno Mars.. euwww~

ahahahahaa..! XD