Tuesday, July 5, 2011

dapat menantu lagi

Diya Edhayaa | 6:20 PM | 12Comments |
assalamualaikum korang semua...! dah minum petang..? aku tak lagi.  duk menung depan laptop, pikir nak tulis ape.  entah ape aku nak merepek petang ni, korang tengok jelah ek.  hahaha. 


baru ni kan ada larian serentak 1Murid 1Sukan 1Malaysia. lepas je habis program tuh, aku and my genk balik hostel dulu.  tido. mandi. gosok baju. tenyeh-tenyeh mekap (kononnye).  then pegi wedding my akak.  haruslah pegi bawak rombongan cik kiah.  3 kereta, 9 orang.  bawak bakal pengantin.  eh! bakal pengantin untuk beberapa tahun lagi.  gambar tak boleh expose.  simpan untuk pre-engagement punya projek.  ehe.

6 orang anak dara... ada sapa-sapa berkenan nak buat bini..? buat menantu pon boleh.. keh3 =p



benda yang paling aku suka usha kalo tempat orang kawen, tak lain tak bukan pelamin.  pastu warna tema.  kira macam nak cari inspirasi la kunun.  ahha.  encik boyfie pon tak nampak bayang lagi.  berangan je la kau makkkk.... tapi masa wedding akak ni, comey woh tema die.  pink-pink lembut gitewww.  nampak sweet la. kalo aku nanti konpem lah aku pilih ijau kan.  hehehehe =P

and kat bawah ni ada lah aku tempek gambar sikit masa pegi majlis kawen tu.  layannnnn~~~


singgah sana pengantin..

ambik tempias duk tepi hantaran.  huahuahua! XD

ok.  ni benda paling comeyl yang aku tengok kat hantaran ni. ferrero rocher.

abah yang sporting.  OH FATIMAH amek kau...!!

pengantin lelaki dah mai dah..

tu diaaa.. my akak.  siap ade bebudak kecik pegang kain ag.

selamat pengantin baru la k.maz n abg mayassin. =)

kompang dipalu.. pengantin malu.. 

yang ni... cincin ade dah.. next year la kot... hekhekhek.. =P

yang baju putih kat depan ni...? lagilah.. entah tahun berape pulak.. XD

haa.. tu jelah yang ade dalam koleksi aku.  tak banyak pun.  yang penting SELAMAT PENGANTIN BARU utk KAK MAZ & ABG MAYASSIN.  SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT. "dapat menantu lagi... " hehe.. :))


# credit to Mien & Cieda juga yang sudi datang.  and to Mel n K.Chiem.. :D


12 3 orang hijau bagi komen:

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

hamboihh...
bkn tahun depan cik yah....
raya tahun neyh.

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

benarkah bagai dikata..? euwwww~

misznanarizal said...[Nak Reply!]

oit...diet ka...awat slim ngat...dengki ngat aih...hahahha
kami koi gemok..org jamu mkn byk

[[nuraficha]] said...[Nak Reply!]

wah..bila cik hijau nak naek plamin ni. i doa you cepat jdoh ea ^.^

Gen2Merah said...[Nak Reply!]

tahun depan yaa? tahniah.. jemput2 ek (",)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

aina: slim..? xdak aih.. besaq 2 la jugak.. xda slim2 nya.. makan kuat kowt.. ati sng..

pika: lmbat ag laa.. ko 2 yg da nmpk jalan.. haha.. ak xbwk torchlight ag.. huhu

gen2merah: kamu ae thun dpn..? insyaAllah dtg! hehe :D

Anisa Hang Tuah said...[Nak Reply!]

wahahah..cantik semuanya:)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

thanx anisa! :)

Liyana Zahim said...[Nak Reply!]

Diya ble lak nk tawen? Hikhikhik..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

yana tawen dlu.. bru diya.. hek3 =P

zOeY zAu YaH said...[Nak Reply!]

byk gila feraro tu..terliur lak

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

nah! bagi kamu 1.. hehe