Thursday, July 28, 2011

saranghaeyo..oppa!

Diya Edhayaa | 6:17 PM | 3Comments |
annneyohasaeyo.. ! mood petang-petang nak feeling korea. ahha.  macam-macamlah kau ni diya kan.  aku ni tak de la kaki tengok cerita korea sangat.  seingat aku, aku pernah habis tengok drama Autumn In My Heart, Romance, Purity dengan Full House je kot.  berzaman giler punye drama.


aku memang tak hapdet sangat pasal korea-korea ni. puii.. walaupun hakikatnya aku sangat suka kat orang korea.  tak kesahlah lelaki ke pempuan.  kalau yang pempuan tuh, haruslah aku suka tengok kulit dorang.  mulus gilerrr wa cakap lu.  ehem..! mula rasa nak jeles.  kalau yang lelaki pulak, hensem.. aigoo~



semalam kan aku pegi IPK BSMM.  ada lawatan kat sana.  sekalilah dengan youth dari korea.  dorang ni muda belia lagi.  umur pun baru 17, 18 tahun camtu je.  tapi dorang nampak matang berbanding usia.  maka, seharusnya perumpamaan sambil menyelam minum air pun berlaku.  hehehe.  tapi tak banyak sangat, sebab banyak kat kamera member aku.


mamat korea yang tengah pakai baju biru tu memang sempoi..!


korea.. korea..

nilah pempuan korea yang aku minat tu.. perghh kulit cantik, mulut kecik.. comey gilewww!


dan yang ni pulak........
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

candid!


huargghhh!! aku letak gamba mamat korea ni jadi default picture kat FB.  bertubi-tubi pulak member aku post kat wall.. haha.  pantang nampak orang korea.  kihkihkih...  


^^,

3 3 orang hijau bagi komen:

♥ cik kieranaa ♥ said...[Nak Reply!]

budak laki korea 2 xhensem ponn.
hensem abg korea sy lagi..hihi.

mien eaststar said...[Nak Reply!]

dap ermmm juper pakwe koreaaa ... hehe ... selamat berpose ...

jom baca ni jap, sekadar berkongsi ilmu ... ilmu tentang puasa

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

k.et: uppsss! die ag nsem nokk..

mien: seronok2!! hehe..