Sunday, January 16, 2011

nak follow orang pun ade limit ke??

Diya Edhayaa | 10:40 AM | 12Comments |
serius! aku tengah konfius gile ni.. pagi pagi dah buat aku bengang.. semalam lagi dah pun.. kenapa aku nak follow orang tapi tak boleh? memang ada limit ke..? ke aku je yang tak tau.. tapi semalam aku tanya member, dia pun follow banyak blog jugak.. boleh je.. tapi nape aku tak boleh......???? argghhhh!!! tension betol la.. aku selalu guna yang add guna URL blog, maksudnya kat reading list.. tapi benda ni yang keluar..


http://ninieiznie.blogspot.com/You are already following the maximum number of Blogs (300). Unfollow some other blogs first.


pelik dah aku ni.. dah macam macam cara aku guna.. follow ikut atas, benda alah tu kata dah follow.. bila bukak blog orang tu, takde pun... hukhukhuk.. sedih betol.. sapa sapa tau bagitaulah aku.. ape yang tak kenanye..




12 3 orang hijau bagi komen:

fara said...[Nak Reply!]

yups..setahu saya memang limit follow blog just 300.. if u da lebih dari 300 then you tak leh nak follow orang lain dah..

that is.. if i not mistaken la..

=p

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ouh mmg cmtu ke...?
cyes tak tau ni..
adoi la... bley plak cmtu..

bun_nee said...[Nak Reply!]

saabr dik..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

huk3.. sdey tol~

zaty luvlianncezzz said...[Nak Reply!]

reallllllllyyy??

hak2..

abez la

sye dh la suke follow owg

tension

..>.<..

iqbalhakimi said...[Nak Reply!]

lor..ada limit jugak ek?..huhu

faradeeba said...[Nak Reply!]

owh,kite pon baru tau psl nih.
huhuhu
tp tk tau la cara settle mcm mane.
unfollow je lah kot.

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

zati: ntah r zati.. tp 2 la jd td.. geram tol!

iqbalhakimi: ye kot...xkn nk unfollow org lak.. x sampai hati..

faradeeba:2 r pasal.. td bru tw sal ni..

ahmad endo said...[Nak Reply!]

first time aku dengar ada limit...hehehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ye r.. ngatkn boleh folow suke2 hati je..
tp xtw la kalo sy ade slh setting ke..

bidadarihijau said...[Nak Reply!]

lol..sy pon xthu ade limit2 neh

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

knfius ag ni...