Friday, March 25, 2011

jom try ini!!!

Diya Edhayaa | 7:21 PM | 4Comments |
assalamualaikum wbt.. selamat hari jumaat..walaupun dah nak malam ni.. ermm.. actually, aku baru je berehat dari buat assignment.. almaklumlah, semua nak kena hantar minggu depan.. jadi, masa yang ada ni harus digunakan sebaiknya untuk menyiapkan segala tugasan.. maknanya, hujung minggu ni TAK PAYAH TIDO!wuuuuu...~~ katil, bantal busuk, selimut.. sila jangan goda saya hujung minggu ni...

 ok.. tadi aku g lepak kejap kat group batch aku kat FB.. baca baca dorang punya post.. aku pun tak amik tau sangat, sebab malas nak kesah kua notifications tu.. sekali, aku ada terbaca satu post member aku.. cam menarik jugaklah.. so, meh sini aku nak kongsikan...


i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat



hehehe.... bolehlah nak rehatkan minda.. kalau macam aku, aku kena ayat ni "aku jerit dekat polis sebab suka hati aku la..." haha.. korang teka sendirilah aku punya ayat ni dapat dari nombor yang mana... korang pulak kena yang mana...? bagitaulah.. huhu..aku nak solat maghrib pastu nak pegi makan.. lapar~ papai!!!



pssttt: hanya suka-suka, takde kena mengena antara hidup dengan mati.. lagi satu, jom solat...!!!

:)

4 3 orang hijau bagi komen:

sharifahzakiah said...[Nak Reply!]

aku belasah kawan baik aku sebab mak aku suruh ! HAHAHA :DD lucuuu !

HaNa HoNeY said...[Nak Reply!]

kalo tension tension leh la men bendalah neyh
haha

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

zack: hahaha.. ko nk blasah sape..? arah ke.. wee~

hana: a'ah.. gelak kejap, pastu cntinue wt keje smule.. hi3

syzarosli said...[Nak Reply!]

Aku muntah depan Cristiano Ronaldo Sebab aku tak tahan...huhuhuhuhu
*aq mmg xsuke CR