Thursday, March 3, 2011

dulu gilakan kak limah,sekarang tom pulak

Diya Edhayaa | 2:08 PM | 4Comments |
menipu sangatlah kalau tak kenal Kak Limah.. oh! Kak Limah pujaan hatiku.. punyalah meletop filem Hantu Kak Limah Balik Rumah ni, sampaikan satu Malaysia kot terkena demam dialog dialog dalam filem tuh.. budak budak kelas aku pun kena tempiasnya... hahaha.. dah la tu, dengan aku pun dorang panggil Kak Limah.. tapi aku punye version lain sikit.. Hantu Kak Dayah Balik Bilik.. sebab aku mana nak duduk bilik sorang sorang kalau roomate takde.. hehehehe... 

tapi sekarang ni, demam Kak Limah ngan Usop dah berkurang.. jarang jugaklah dengar "ce cite.. ce cite.." ngan "kite bakowww je...." kalau tak, sampaikan nak suh lecturer cerita pun keluar gak ah ce cite ce cite tu.. teheheee.. sekarang ni dah terkena penyakit kucing ni pulak.. kucing mana pulak bawak penyakit ni... haish! satu application dalam henfon member aku dah jadi igauan tau.. alkisahnya, hari isnin hari tu ada perhimpunan.. ada laa sorang member aku ni, hulur henfon dia kat aku.. dia suruh aku cakap dengan kucing tu.. aku pun ce try test laa..

aku : halllloooooo....

dia balas balik

kucing : hallloooooo...



woh! dia ajuk cakap aku laa... lawak doe.. ape lagi, dapat ke aku dengan roomate, macam macam lah keluar dialognye.. pastu duk gelak gelak.. kitorang gelak pun kucing tu ajuk..best jugak main dengan benda ni.. bosan bosan ke.. tengah bengang ke.. boleh wt 'video call' ngan dia.. hahaha... nama application ni Talking Tom.. aku suka gosok gosok muka dia.. mulalah buat muka comel.. kalau usik perut atau ekor dia, dia marah woh.. hikhikhik.. paling best bila tolak  kepala dia banyak kali, sampai pengsan keluar bintang bintang... 



bila dah dapat main satu benda, yang lain pun nak ikut gak .. maknanya, member aku yang guna touchscreen henfon pun nak download gak la.. yang member aku sorang tu guna Xperia X8.. yang sorang ag aku tak ingat Xperia apa.. paling best kan, bila ada member member aku cakap Kelantan dengan Tom neh.. dia ikut... hahaha.. macam macam loghat la kitorang try.. loghat Perak, Kelantan, Pahang... semua dia boleh ajuk.. masa tu, kitorang gelak macam hape laa.. bising satu kantin pun tak kisah da... hehe..


"adik, dengar kak nak cakap ni.."


"ateee..."


tom yg sangat comel!


macam macam betol.. huhuhu..

:D

4 3 orang hijau bagi komen:

sharifahzakiah said...[Nak Reply!]

hadoiiii bnda ni pon jd ek kau diya . muahahaha :D

mosoro said...[Nak Reply!]

hahahaha,,, mcm2 yer,, nk jugak bole?? :p

SnowQueen said...[Nak Reply!]

bilalah aq nk dpt memiliki tom2 neh..hu3

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

zack: ape bnde org bg suh wt maen pn ak jd.. haha.. dsr suka maen!

mosoro: boleh2.. g ah download.. hehe

snow: try la lg.. ko try boye lak pasni.. ngeee~ :D