Tuesday, February 15, 2011

contest si manis berbaju kurung

Diya Edhayaa | 6:21 PM | 15Comments |
assalamualaikum semua...!!! yeah! diya dah kembali nak join contest.. sebelum penyertaan ditutup pada 25 februari, baek diya join dulu kan.. ni pun rest kejap dari siapkan tugasan.. diya sebenarnya telah ditag oleh member lama, zack untuk join contest ni by Azalia Salleh.. korang yang nak join contest ni, jangan lupa klik link yang diya dah letak tu ek. nanti bolehlah tengok tengok syarat penyertaan...



oh yea! lupe pulak nak ucap a very big thanks pada si zack neh.. thanx ye zack.. hi3.. contest pun namanya contest si manis berbaju kurung... since duk kat sini, hari hari memang pakai baju kurung nak pegi kuliah.. tapi gambar yang diya pertaruhkan untuk join contest ni bukanlah masa hari kuliah, tapi masa raya tahun lepas...
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

TADAAAAAA...!!!



huh! terserlah ketembaman pipiku di situ.. macam nak tunggu suami pulang dari perantauan pun ade.. tak kesah la kan.. yang penting, aku manis berbaju kurung... *termasuk bakul angkat sendiri.. dan 3 orang follower aku yang bertuah kena tag petang ni adalah...



errr.. kaum Adam jgn jeles yup tak boleh join contest ni.. ^_^

:D

15 3 orang hijau bagi komen:

mimie =) said...[Nak Reply!]

comelnye...
gd luck...!!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

biase2 jer.. raye kt kampung taim ni..
thanx yea.. kalo ajen, join la ek..

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

ayunya..hehe..nak kenal boleh x?

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ayu la sgt.. hak3..
lepas puase sptotnye kurus..

sharifahzakiah said...[Nak Reply!]

ayu seyh ~~~ gudluck dear :))

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

2 pose tggu laki pulang di hari rye..
huahuahua..
thanx!! u too..~

youhazreenda said...[Nak Reply!]

awk di tag!sile jwb.hehe :D

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

wah! kne tag.. thanx ye reen.. nt sy jwb.. ;)

Pakcu Din..(call me Din) said...[Nak Reply!]

nty sy pulng yea..tak mau sedih2..hak3...

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

oh! cepatlah pulang.. biskut raye nk b'kulat dah.. hua3 ;p

Pakcu Din..(call me Din) said...[Nak Reply!]

haa,klau cm 2 msk yg bru jer..msk sdap2...tknk byk sgt cklat..lbhkn madu,kurgkn gula...keh3...

Ayuni said...[Nak Reply!]

cantiknye blog nie, sye pun ske ijau, sye follow awk!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

din: letak kicap je laa.. huhu..

ayuni: thanx kamu.. =)nantikn serangan balas dr sy..

WaNnY said...[Nak Reply!]

tengkiu for the tagggg~

gudluck! ^ ^

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

welkam wanny...
gudlux too... ^^