Thursday, February 24, 2011

penatnya

Diya Edhayaa | 10:21 PM | 6Comments |
hadoi.. belog ku.. sori sangatlah kau kena tinggal..
macam macam benda nak post rasanya.. 
tapi masa sering mencemburui kita..
semalam pun sempat post bagi award kat follower bertuah je..
emm.. nak buat camne..hari hari sibuk..
ni pun tulis pendek je..esok ada kuiz anatomi..aku pun bukan pandai sangat.. 
kalau tak study, esok ternganga ngangalah nak menjawab..
nanti dapat markah sikit.. wuwuwuwuwu~ tak nak!
memang macam biologi sikit, tapi dah lama tinggal..
so, banyak juga input yang dah hilang..


mata mengantuk, mungkin kesan mengira undi untuk Pilihanraya Kampus petang tadi..
berpinar-pinar mata aku tengok nombor.. haha!
tapi seronok juga lepak-lepak dengan dorang..
grup aku kumpulan 6.. ada dua orang kakak KPLI, junior dan dua orang lagi member sama batch dengan aku..dan dalam kumpulan masyarakat majmuk! means, melayu, cina dan india...
kelakar pulak bila teringat masa pengiraan undi tadi..
wahaha.. macam macam jadi.. salah sebut nama je, berderai ketawa..
nak tanda kertas kira undi pun sempat lagi berangan.. ape lagi, siku orang sebelah la.. hik!
malam ni pun pengumuman keputusan pilihanraya..
rasa nak je pegi tengok kawan-kawan yang bertanding..
kot kot ah dorang menang kerusi, dapat jadi YB.. yeah! haha..
bangga jugak aku as a coursemate dorang.. 
nak tengok tak muka letih aku.. dari pukul 2 sampai pukul 6 duk kat dewan..

kotak undian.. exco dan MT..


ketua grup aku.. junior PC rasanya...

hah! kira dan terus mengira..

member aku buat muka letih.. huhu..

serabut je aku rasa masa ni... pagi tadi siap bershawl bagai...


SPRK bertugas..

dah, aku nak sambung study.. JPP yang terpilih, selamat jalankan tanggungjawab.. yang tak terpilih, tahun depan cuba lagi... :)

=_='


6 3 orang hijau bagi komen:

Anisa Hang Tuah said...[Nak Reply!]

rehat secukupnya yer (:

misznanarizal said...[Nak Reply!]

kullah dapat x?

Fathiah Hamim said...[Nak Reply!]

penat nya kira undiii.

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

anisa: fuh! akhirnye kuiz td dpt gk jwb..

aina: kullah x dpt pn.. kls akak 2'2 dpt..

fathiah: aah.. =_='

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

wah..nanti boleh jadi sukarelawan la bila mengundi satu Malaysia nanti..dah ada experience kan..huhu

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

hahaha.. boleh2.. xde hal la.. suke wt keje2 cmni wlopn pnat..