Monday, February 21, 2011

MUMMY NAK KASI GIFT LAGI!!!

Diya Edhayaa | 11:00 PM | 2Comments |
untuk kesekian kalinya, aku kena tag lagi.. kali ni Strawbery Cincau yang tag aku untuk join GA ni.. nak join GA ni, korang boleh klik banner ni  yep..



senang je nak join GA mummy ni.. ce bace ce bace..

MUMMYKAN PILIH SECARA RAWAk 10 ORANG DARI FOLLOWER BERTUAH MUMMY..
SO RAMAI2LAH JADI FOLLOWER MUMMY YER...
N kalau boleh tolong tinggal jejak anda semua kat GuestBook..senang mummy nak BW..
...tagkan 5 orang blogger..pastikan diorang tahu...
macam biasa letak kat sidebar yer banner tuh.....
 jadikan myblog 2 b ur bloglist..sebab lepas2 nie ada lagi GA mummykan buat...

tak susah pun kan.. tapi mummy ni tak cakap pulak bila tarikh tutup penyertaan GA ni.. sebab mummy nak buat surprise......!!!!!  kalau nak GA dari mummy ni, cepat cepatlah join yea.. dan mummy ni pun ade suruh kita tag 5 orang blogger.. jadinya, diya nak tag....


selamat join GA...!!!

 ;D

2 3 orang hijau bagi komen:

sharifahzakiah said...[Nak Reply!]

hak3 contest ape ni ?? dye nk suh org ramai follow ni . kih3 :D

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

gA la syg...