Thursday, February 24, 2011

aku geram dengan pemilik blog K.A.B

Diya Edhayaa | 12:51 AM | 3Comments |
ish! geram sungguh la aku..
 rasa nak tembak tembak je dia dengan tiga ratus tiga puluh tiga das tembakan..
lantaklah dia nak marah aku ke hape..
aku tetap geram dengan dia..
huh!


sapa K.A.B tuh sebenarnya..???
korang kenal?
ahli muzik ke dia tu..?
ke pereka fesyen terkenal...?
ataupun jejaka hawts masa kini yang berwajah korea menjadi igauan para gadis semasa...?

hahahahaha..
terkena sudah.. dia tak de buat salah apa pun dengan aku..
tapi kan.. tapi kan...
dia adalah follower aku yang ke-333..
nombor cantek tuh..
boleh buat beli nombor ekor..
eh! jangan.. aku gurau je..
berdosa weyh main nombor nombor ekor ni...



so, di malam yang sunyi bertemankan cengkerik dan katak
*kira muzik iringan ah ni
aku nak bagi la award 333th follower kat tuan empunya blog...
aku sempatlah print screen masa beliau follow aku..
tapi kerana kesibukan yang melanda sampai aku rasa perlukan 48 jam sehari,
tak sempat nak bagi award ni..


thanx for being my follower... =)
mintak mahap la saja nak emo emo di awal entry..
otak ting tong duk siapkan tugasan yang kian bertambah..
nantilah aku update lagi entry yang lain..
huhuhu...
selamat malam sayang semua readers dan follower ku...

:)



3 3 orang hijau bagi komen:

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

tahniah wat K.A.B.

Solihin Zubir said...[Nak Reply!]

woahh.. tahniah2...
pasni bagi jadi 3333 plak.. =)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

rozuan: hehe... tahniah la utk beliau..

solihin: 3333...? erkkk.. 1k pn xmmpu ag cm kamu..