Saturday, February 12, 2011

you are sweet blogger like candy

Diya Edhayaa | 9:14 PM | 5Comments |
err.. aku sweet macam gule-gule..? papepun thanx to Leen Lyna sebab bagi saya award ni.. bertambah tambah lagi list award saya.. actually, lama dah cik lyna ni suh amek.. tapi aku peram peram peram sampai naik masam dah kot.. 



besar gedabak ha lolipop ni..
nyum.. nyum..
dah dapat award tu, kenalah pulak spread kat orang lain.. 
dan 3orang blogger yang manis-macam-lolipop...



awak awak jangan segan silu yea nak amek award nie... hehe..

:D


5 3 orang hijau bagi komen:

youhazreenda said...[Nak Reply!]

thanx dear!!really appreciate it! :)

TeQah Khaire said...[Nak Reply!]

kalauLAH betul2 an..
memank nyum-nyumLAH..hehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

reen:welkam dear.. bleyh share gn bubu 2.. hehe

teqah: yups! sebulan pn x abes..

Princess Fiona said...[Nak Reply!]

thnz . frst time dpt award nyh . hehe . mataceh ea .

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

welkam~ :) simpan award 2 yep.. hee~