Friday, January 14, 2011

25 randoms thing about me

Diya Edhayaa | 6:22 PM | 9Comments |
"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

oweh! kena tag lagi.. kali ni huzairul shafiq yang tag aku.. terima kasih banyak banyak la sebab tag Diya kan.. 25 random things? banyak tuh.. jenuh la aku nak kaji diri ni sekejap.. nak tau ape benda 25 perkara tentang aku..? meyh! meyh! baca ni..


  1. aku ni muda lagi.. baru 21.. cewah! muda ke.. kira muda la kan.. kadang kadang childish jugewww..
  2. suka tido dengan banyak bantal.. 
  3. suka makan satu bahagian pada kepala ikan iaitu mata ikan.. memang abes kena korek mata ikan ikan sekalian..
  4. sangat tak suka orang yang hipokrit
  5. tak suka juga orang yang perasan bagus
  6. suka shawl dan inner, tapi kadang kadang aku rasa muka aku sangat voolat bile pakai menda alah tu
  7. suka naik motor, tapi takut nak bawak.. haha.. bila la nak dapat P ni..
  8. nak ada swift warna putih.. perghh! cunzz.. :D
  9. perangai kadang kadang tak dapat dijangka
  10. suka makan ape saje.. tapi biarlah halal.. dan memang tak makan peha ayam.. errkkk...
  11. teruja bila tau orang tu pandai main alat muzik terutamanya gitar, keyboard n drum.. tak kisah la lelaki ke perempuan kan..
  12. i hate smokers!!!
  13. sayang mak abah sangat sangat
  14. tak suka bila orang tanya hal yang dirasakan sangat peribadi, nak nak kat depan khalayak ramai.. malu la.. benda macam tu, rasanya kalau nak tanya pun, jgn r tanya depan orang ramai..
  15. online addicted.. lagi lagi bila blogging n facebooking
  16. ade orang kata aku emo.. anonymous pun cakap aku emo.. takpe.. diya ta kesah...
  17. kuat berangan!
  18. taim assignment, meja kena serabut.. kalau tak, mood nak buat tak datang.. hehe..
  19. spesies study laz minute + dengar lagu taim study..
  20. minat muzik.. ok la kan, sebab minggu depan elektif 2 aku dulu PSK diganti dengan Pendidikan Muzik.. so, bley blaja banyak lagi tentang muzik..huhu
  21. giler photoshoot! tp xde la sampai masuk mag.. takde orang pun nak amek i yang jerawat berbakul bakul.. lemak berlori-lori ni..
  22. tak suka cakap kat tepon lama lama.. rimas!
  23. first impression orang akan kata aku sombong, tapi hakikatnya bila dah kenal.. siap la..~ hehe..
  24. abes study nanti,2 tahun pastu nak kawen.. dengan siapa? tak tau.. ho3.. yang penting nak konsep Melayu.. cam zaman zaman dulu.. klasik! hehe..
  25. yang terakhirnya, aku tak pandai bermekap.. ish! bile pakai lebih sikit, rasa lain macam..

fuh! penat nak describe satu satu pasal aku.. aku hentam je mana aku ingat ni.. dah tau pasal aku, apa kata kalau kita terjah mereka ni pulak...




9 3 orang hijau bagi komen:

Mohd Ridhuan said...[Nak Reply!]

sy xpndai main alat muzik
uuhhuhu

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

tp tetap ade kelbihan lain kn..
a human hve their own strength n weakness..

miss Fyqa said...[Nak Reply!]

thanx tag.. miss Fyqa pernah wat gak menda nie dulu

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2010/12/nadya-ahmad.html

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ouh ea ke.. ok2.. nt kite bace..

Mohd Ridhuan said...[Nak Reply!]

btul2...
ade kelbihan n ade kekurangan..
ehhehhehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

hehe.. kn setiap individu 2 berbeza..
even die kembar sekalipun..

BuLat i2 CirCLE said...[Nak Reply!]

21 2 dh tue la..haha..dh layak dk dapur main masak2...
neh sy ajo awk masak kek

cik yatt said...[Nak Reply!]

wah bnyk gak tntng awk yg sme ngan sye la..:)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

bulat i2 circle : bukn stakat main, wajib msk pon.. hehe..

cik yatt: ae..? kite serupa.. tp x same..