Thursday, January 27, 2011

cik diya dah kembali

Diya Edhayaa | 3:23 PM | 8Comments |
sian aku tengok blog aku ni... bersawang je.. baru dua hari tinggal.. kalau dua minggu..? dua tahun...? bukan setakat bersawang, generasi cicak pun berkembang agaknya.. hehe.. semalam aku penat sangat.. dari pagi busy.. bukan busy ape, uruskan member sakit, pastu sibuk berbisnes! just tolong senior jualkan barang barang handmade dia.. cantik tau.. aku sebelum ni minat jugak tengok orang pakai headband, riben riben kat kepala.. nampak comel sangat.. tapi bila nak pakai selalu macam tak yakin.. kali ni, aku tak kira dah.. aku nak pakai gak.. so, aku tak beli banyak pun.. nak test test je dulu.. someone said, kalau aku pakai riben besar besar, nanti jadi maskot pulak... huh! takpe awak.. saya pakai nanti baru tau... awak nak panggil saya minnie mouse pun saya tak kisah dah..;p

aku nak try pakai dulu ni...


tinggal yang ni je.. yang lain banyak habis..


cik snowqueen.. 


minah mane pulak ni...? nilah roomate aku.. semalam puas jugaklah kitorang jalan jalan nak jual barang barang tu... punyalah seronok ke hulu ke hilir, sampai nak amik gambar barang kiut miut tu pun dah tak sempat.. bila dah nak habis baru teringat... hehe.. gambar yang kat atas tu pun dah tinggal berapa kerat je.. banyak kena borong ngan gadis gadis cantik kat ipg aku ni... masa sibuk berbisnes, dapat offer jadi model euwww~ laju je aku cakap NAK! ala... roomate aku yelah pakai baju kebaya cantik cantik, aku malam buta pakai baju sukan warna hijau.. nak buat camne, aku ni memang dah selalu sangat dapat rumah sukan warna hijau.. dari primary lagi..  




gadis cina tu shomel sangat.. dia student TESL.. aku suka tengok dia...



model baju rumah sukan dan baju batik..


muka sebelum bermodel-modelan...


aku lapa taim ni.. laju je bila orang hulur cheezy wedges..


gambar gambar yang lain semua ada pada hati balqis.. sebelum bermodel-modelan malam tadi, petang ada gotong royong pulak.. aku dapat tugas bersihkan koridor.. tengah aku rajin menyapu ni, adik junior kata kena basuh koridor... aku baru tahu rules blok ni..bila kena bersihkan koridor, mesti basuh ye... yelah, masa aku duduk blok lama dulu, sapu je cukuplah... melainkan ada anasir-anasir yang tak diingini.. paham sendirilah... huahuahua... memang letih sikitlah hari aku semalam.. tapi aku rasa seronok jugak sebenarnya... tunggulah next entry aku... mahu tido pulak... kan aku suka tido petang petang... hihihi :D


8 3 orang hijau bagi komen:

zaty luvlianncezzz said...[Nak Reply!]

elo..

cumei sepit2 tue
;)

Pakcu Din..(call me Din) said...[Nak Reply!]

ok2..nty pkai ea riben yg pling besow..sng skit sy nk npk....hahahahah..trun tgga hstel 2 jer dh dpt tgk...kikikik

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

zaty: elow2... thanx2.. tgh gile gn sepit2 ni...

din: awk nk 1 ke..? kalo nk, sy nk bg... hi3 ;p

misznanarizal said...[Nak Reply!]

kak diya!!aina nak jugaaakk!!bagi kat din bukan dia boley pakai pon!hehehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

xnk cakap awl2...
lau x akak blikn 1 utk aina...
utk waqar skali pn ley.. nyaiahaha..XD

misznanarizal said...[Nak Reply!]

dh hbs ke??nnt kalo ada lg bgtau eh

cahayabalqis said...[Nak Reply!]

he..nl pic ambik kt kite ea..hehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

aina: td ade ag.. try PM k.bieha..

balqis: okei2.. sok ea.. hihi :)