Sunday, January 30, 2011

Contest Collage Kesayanganku

Diya Edhayaa | 5:04 PM | 5Comments |

nampak tak?? kalau tak nampak, cepat pinjam cermin mata mak ke abah ke.. lama dah aku nak join contest ni... dari mula penganjur umumkn tarikh contest ni lagi.. tapi biasalah, busy je memanjang.. dan hari ni baru ada masa nak join.. contest ni cik miela tahril yang buat tau.. contest ni bermula pada lapan belas januari sampai lapan belas februari.. jadi, ada masa selama sembilan belas hari lagi.. saja aku eja nombor nombor tu... hehe.. nak tau syarat dia, boleh klik je kat banner atas tu.. ataupun pada sidebar blog ni.. untuk contest ni, aku pertaruhkan collage...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

TADAAAAAA...!!!!



aku buat collage ni, sebab nak gabungkan gambar-gambar orang yang aku sayang di sekeliling aku... 

first, sebelah kiri tu, gambar aku dengan my BFF sejak form 4.. nama dia sarah.. sekarang ni study pengajian perniagaan kat UKM.. sampai sekarang ni kami selalu share macam-macam cerita.. 

yang atas sekali tu pulak, clazmate aku sekarang.. bersama untuk satu tempoh yang agak lama - 5 TAHUN SETENGAH! maknanye aku kenal dorang ni sejak 2008.. aku sayang semua 24 orang jejaka kacak dan gadis jelita kelas ni.. 

yang tengah pulak, of coz la my parents.. mereka kekuatan aku.. tanpa mereka, siapalah aku ni... love mak abah!!

dan yang bawah sekali, kawan kawan masa sekolah menengah.. 

haaa... itulah kisahnya di sebalik collage yang aku buat ni... dan aku nak tag pulak 3 orang budak ni.... jeng jeng jeng.... ;p


ok.. gudlux utk smue yg kena tag! 


5 3 orang hijau bagi komen:

roxybelleiyramethyst said...[Nak Reply!]

thanx ye tag...t eiyra de mase eiyra join keyh...huhuhu

Shaheila Malek said...[Nak Reply!]

Gudluck... ^^

Miela Tahril said...[Nak Reply!]

sgt memorable ye collage kamu ni :)....tq ye join dan g0od luck unt kamu :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

ieyra: oke dear~ lmbt ag pn na abes...

shaeila:thanx kamu!! :)

miela: biase2 je ni.. hehe.. cube wt yg terbaik.. tq.. :)

Irma A.Wahid said...[Nak Reply!]

hello~~ anda di tag disini

http://irm4blues.blogspot.com/2011/02/25-facts-about-me-should-know.html