Friday, January 14, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Diya Edhayaa | 1:16 AM | 14Comments |
"dah terkena..  demam cinta..~ " opsss!! silap.. biase la .. memalam camni kan.. sunyi sepi.. kena nyanyi  nyanyi sikit.. semalam blogwalking kat blog cieda, aku kena tag untuk join contest pic hitam putih paling cool by blog si gadis bermata coklat.. 




auw! mata coklat sangat cantik.. loike~ nak nak kalau yang original.. yang bestnya contest ni, hadiah boleh pilih sendiri.. sebelum join, pikirlah dulu ape korang nak.. dah namanya contest ni pic hitam putih, takkan nak letak pic berkaler-kaler pulak kan.. memang out dari syarat contest la kan.. edit la kasi black n white.. cun sebenarnya pic camni.. nampak klasik je.. 




aku decide nak amik gamba ni wat masuk contest.. cool x agak agaknye.. gambar ni masa hari sukan kat maktab last year.. aku rasa yang ni paling cool kot sebab tengok je la tangan kami, ada macam macam gaya.. sorang thumbs up.. sorang ag give me five.. dan aku?? da macam rupa nak main polis sentri... hehehe.. kan contest ni buat syarat, boleh pilih hadiah.. tapi = rm100.. banyak tuuuu.... rugi rugi tak join.. aku pilih jam tangan sebagai hadiah.. 


oleh itu, aku nak tag 5 orang gadis jelita ni supaya join contest ini...



ok.. datz all... :D


14 3 orang hijau bagi komen:

BuLat i2 CirCLE said...[Nak Reply!]

wah2..rmai ny msuk contz neh...

BuLat i2 CirCLE said...[Nak Reply!]

muge2 anda meng ea..

eh2.. Gambo awk pown ade ! hehe~

arenyss said...[Nak Reply!]

ala..xde pic cntek lak....huhu...

sakinah88 said...[Nak Reply!]

tQ =)..nnti k.sakinah wat =)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

bulat i2 circle: i da chex.. ho3..

k.anyss: blasah je k.anyss.. hehe.. kot2 mng..

k.sakinah: welkam sis~.. :D

Hanim Mahali said...[Nak Reply!]

Gud Luck!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

tq dear~ :)

BuLat i2 CirCLE said...[Nak Reply!]

contes neh sy dh meng..hehe..cube tgk po5 pic sy 2..kah3..syok sndri..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

huhu... cntest wt snri ae..
hee~ ;p

nadzirah razalli said...[Nak Reply!]

waaahhh !!!thx sbb tag sy :) insyaAllah sy join ye ..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

orait nad~
eh2.. xpe kn pggil nad..
gudlux ea..

siti fatimah said...[Nak Reply!]

tengs sebab join ! good luck ya :)

apisv2 said...[Nak Reply!]

gudluck;)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

siti fatimah: welkam juge sb wt contest... :D

apsiv2: thanx~