Wednesday, April 13, 2011

Dayana Az dan Miszy Dian Buat Lucky Draw

Diya Edhayaa | 2:28 PM | 4Comments |
salam tengahari :)


khas untuk  penggemar coklat, ada contest untuk korang semua. yang tak berapa nak gemar tuh, bley gak ah join kot kot menang kan.  sebab penganjur tak kate pon yang tak suka coklat tak leyh join. hehe. homemade coklat tuuu. rugi tak join. nak join contest ni senang je. juz follow step step ni.


terbuka untuk semua follower MISZY DIAN dan DAYANA AZ. means kena FOLLOW.
DONE!


buat satu entrI pasal lucky draw and letak tajuk 'Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW!
TENGAH BUAT LER NIII... HEHE



letak banner lucky draw kat entri, dan linkkan ke entri CONTEST. 


DONE! [WUUU~ NAMPAK SEDAP..]


 tag 3 orang blogger and make sure mereka tahu :)




hantar nama dan link kamu di bahagian comment ENTRI Miszy Dian sahaja :)
siap entry, baru hantar.. 


kalau nak join gak, boleh lah klik je pada banner contest kat atas tu.. so simple rite.. ;)
and tarikh tutup contest ni pada 29 APRIL 2011 pukul 11.59 malam. banyak masa lagi ni.
hadiah best woohhh!! 


pssttt: thanx Dian invite saya.. ;))

4 3 orang hijau bagi komen:

MiSzy DiaN said...[Nak Reply!]

hi,
thanks for joining
"Dayana AZ dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!"

good luck :)

Pink Diva said...[Nak Reply!]

thanx tag dear..:)

Fazil Hamid said...[Nak Reply!]

menarik ni..
tp sejak kecik tak pernah menang lucky draw..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

dian: wc.. hope ley mng.. hehe..

pink diva: wc too.. jgn lupe join.. :)

fazil: ape dtggu lagi.. join skali!! kot2 rezeki.. hehe