Wednesday, April 20, 2011

selsema dan ujian

Diya Edhayaa | 7:13 PM | 1Comments |
pui. penat kot hari ni. jumpa nasi pun dah pukul 3.30. cuaca panas tak usah kira la, menyengat. tapi nasib baik dah hujan. kalau tadi, cecair kat hidung ni ase nak meleleh je sepanjang masa. ganggu konsentrasi betol! dah la hari ni amali bina tapak pembelajaran. sikit je pun slaid nak kena buat, 24. tapi tahap kepeningan dia macam hape. nak kena link link bagai lah. dalam masa 3 jam kena siapkan then submit kat laptop lecturer. bukak bukak tak keluar pulak link tuh. adesss. gimana sih.. edit balik, tak keluar jugak. dah fed up, balik makan nasi kukus lagi sedap.






tapi tadi kelakar kot member aku. entah sapelah pasang lagu serabut weyyhhh. macam kena pulak dengan benda yang kitorang duk buat ni. bila keadaan kelam kabut, macam macam benda jadi. laptop hang, tapak pembelajaran yang hampir siap pun ada yang hilang. kesian. laptop aku pun jenis charger suka buat hal. nasib baik sempat save tadi. huhuhu.


semalam bertungkus lumus siapkan laman web nak submit hari ni. banyak kali jugak lecturer bagi extend. memang serabut jugaklah. edit, publish, tak ubah pape. last last aku buat yang baru. senang cerita. web ni untuk submit semua tugasan setiap minggu. sedikit sebanyak ilmu masa berblog ni berjaya gak dipraktikkan. hehehe.



semua nak hijau kan. uiks! aku buat ala kadar je. tak cantik pun takpe lah. asalkan benda nak hantar ada. hehe. oke. kesah BM1 dah habes, tinggal nak buat pameran je minggu depan. malam ni ada test PBSM pulak. aigoo~ camne nih. tak study ape lagi. ingat sikit sikit je ape yang tulis kat buku laporan. erkkk.. jawab jelah.  esok pulak test Hubungan Etnik. oh!!! saya nak baca ape.. pliz. pliz. pliz. jangan keluar soalan susah. 




memang minggu ni minggu test saje. selsema memang mengganggu konsentrasi. doakan saya boleh jawab malam ni dengan esok. huuu...


*mau study pbsmm. bace jelah ape ape pon..wish me luck. =)


1 3 orang hijau bagi komen:

MiSzy DiaN said...[Nak Reply!]

sibuk yaa? hehehe..
slow2 yaa.. harap semuanya okei jak nati :)