Monday, April 25, 2011

update tergesa-gesa

Diya Edhayaa | 1:46 PM | 4Comments |
sedihnya rasa dua hari tinggalkan blog ni tanpa apa-apa entry.  bukan apa, tapi sekarang ni hidup aku sedang dihambat kesibukan untuk pameran esok.  semalam pun tak sempat nak update apa-apa.  


so, sebab sayangkan readers, followers, stalker and sape-sape je la yang sudi singgah blog usang aku ni, aku tinggalkan sedikit update untuk hari ni.  nanti dah free banyak, aku update cerita-cerita aku sikit ek.. hehe.  



ni baru je balik dari kuliah, kena setting tempat untuk pameran esok.  tapi pameran kali ni, aku just jadi Naib Pengerusi.  itupun sebab aku PKU semester ni. 


kerja pun takde nak buat apa sangat, cuma tolong kawan-kawan yang lain untuk persiapan esok. untuk esok, kena jadik pengiring para hakim ke setiap meja kumpulan pameran.  untuk Timbalan Pengarah pulak, encik Pengerusi yang iringi beliau.


fail nak pamerkan esok pun tinggal 2 topik lagi tak siap.  sekejap lagi ada kelas ganti Anatomi pulak.  janganlah hari ni kena bentang assignment yang buat hari tu.  hehehe. berdebar weh! tapi kalau kena bentang hari ni, bentang je lah kan.  slaid dah siap, apa yang dikritik kena terima.  sebab itu pun satu proses pembelajaran.


emmm.. aku tinggalkan korang dengan gambar aku.  supaya korang tak rindu kat aku. huahuahuahua.. macam ada je yang nak rindu kat aku. kekekeke... bai!!



aku tau aku tak cantik mana pun, tapi aku tetap nak letak jugak.. hahaha..
luff u ollsss!!


;))

4 3 orang hijau bagi komen:

youhazreenda said...[Nak Reply!]

gudluck in everything dat u do!kecantikan hati yg penting diya..luaran tu hanya bonus je..ur pic dlm entry no comel pee...! :D

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...[Nak Reply!]

ngeee....si pecinta hijau :) cik bunga pon suke ;)


dearrr, jom singgah entry baru :) pasti buat kamo jeles. kekek :P

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

reen: thanx dear.. ;))

cintabunga: arghhh1 i'm coming2... hehehe

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...[Nak Reply!]

jenguk nie jugak taw ^^

<a href="http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/c-i-n-t-u-n-g-promote-inai-terbaik.html><b>INAI TERBAEKKK utk korang @ sedara mare @ saje gatal² nak pakai.. Takkan dpt kat kedai INDIA okeh!</b></a>