Wednesday, May 25, 2011

jadi kenangan terindah

Diya Edhayaa | 9:55 PM | 5Comments |
ada apa dengan esok? sesungguhnya hati diya sangatlah berasa berbelah bagi.  rasa tak tentu arah.  ada beberapa benda yang buatkan diya rasa macam rasa kejap nak esok, kejap tak nak esok.. ape hal aku ni..? panggg~ member bagi pelempang free tak payah bayar siap percuma 1 pelempang lagi.  itu TIPU je.  mana ada orang nak melempang memalam camni. hehehe.


tadi, roomate awal dan akhir, siap tanya apa yang diya rasa untuk esok.  diya tak tau nak jawab apa.  diya rasa seronok sebab exam dah habes.  esok last paper - RBT 3117.. subjek Pengenalan kepada Kemahiran Hidup Sekolah Rendah (KHSR).  



habis je exam pukul 12.30 esok, gerak pegi SUKBEL pulak.  kat Kelantan.  memang seronok sebab semester ni dah berakhir. walaupun rasa menjawab exam kali ni, macam sedikit entah hape-hape tak macam sebelum ni.  lepas balik SUKBEL nanti, cuti semester pulak 2 minggu.  WAJIB seronok bila berada dengan family.



dan diya juga ada rasa macam, tak sanggup nak berhadapan dengan tarikh 26 Mei ni.  entahlah.  dulu tengok sorang kawan mengira sehingga tibanya detik ini, diya tak rasa sangat.  bila ESOK adalah 26 Mei, diya rasa macam  nak balik putar ke tahun lepas.  macam lagu AXL - andai dapat ku undurkan masa.



kalau diya dah rasa macam ni, diya tak tau apa yang kawan diya rasa.  hurmm.. entahlah. biarpun sedetik cuma saat indah itu, akan diya ingat sampai bila-bila.  terima kasih sangat sangat untuk KAMU yang menceriakan hari saya.. membuat saya gelak tak pasal-pasal..  membuat saya tersenyum sepanjang hari.  diya harap KAMU akan jadi cikgu yang cemerlang.  kot-kot la nanti diya terjumpa KAMU dah jadi Guru Besar. =)


eh! terpanjang pulak.  diya nak study untuk last paper dah.  kemonlah.. kemon~~


::..HIDUP TAK SELALUNYA INDAH, 
TETAPI YANG INDAH ITU TETAP HIDUP DALAM KENANGAN..::


# tetiba rasa nak menangis pulak dengar lagu Suara (Ku Berharap).


5 3 orang hijau bagi komen:

Liyana Zahim said...[Nak Reply!]

all da bes diyaa~~ Chayok! Fite 4 da last!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...[Nak Reply!]

u make me cry!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

yana: xde smgt nk xam da..

ctiey: meyh nk bg pnjm bahu.. :( kite sme je pon..

mien eaststar said...[Nak Reply!]

jiwang seyh...hihi

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

hahahaha... sengal!