Thursday, May 5, 2011

senyum seluas 20 kilometer

Diya Edhayaa | 12:45 AM | 1Comments |
mata mengantuk.  tapi macam tak sedap pulak tak post apa-apa.  hari ni, kat facebook pun tak, walaupun dua tiga ayat.  tadi je baru teringat yang Bunny dah dijumpai.  malam ni tido boleh ditemani Bunny.  ^_______^



hari ni tak tau kenapa rasa happy.  sebetulnya semalam lagi dah.  tapi hari ni SUPER DUPER MEGA HYPER punya happy.  ehem. aku ni kalau hari biasa pun happy jugak.  dah dasar kanak-kanak ribena.  



tapi hari lain sikit.  macam rajin je nak bukak kotak yang kat tepi tu.  macam tunggu je siapa yang ada.  tak kisahlah kan.  sedikit demi sedikit, dia dah pulihkan hati aku.  maka, gelak tak hengat berlaku lagi. hikhikhik.


dah, nak tido dalam senyuman.  senyum lagi sampai hari esok.  lusa. minggu depan.  minggu depan depan. minggu depan depan depan.  sebelum cuti semester.  lepas tu tak taulah nak senyum lagi ke tak. 


# tak mahu berharap.


1 3 orang hijau bagi komen:

Anisa Hang Tuah said...[Nak Reply!]

betapa manisnya senyumanmu..