Tuesday, May 3, 2011

tersenyum tersengih dah rupa kerang busuk

Diya Edhayaa | 2:05 AM | 7Comments |
lama kot tak update ape-ape. semua ni gara-gara bercuti di rumah manis rumah. ehe. dan mood nak berblog manis blog pun tak de. cuma, sepanjang cuti 4 hari ni, agak senyum tanpa henti tak ketahuan hala *bak kata yuyu zulaikha si comel. 


 apakah yang telah berlaku..? apa..? apa..? heh! tak nak cerita. cuma nak senyum je.


tadi pun dah tengok seorang coursemate sedang bahagia.  memang tak sangka! shock gile bila mood sedang bersiar-siar di facebook, tengok sorang coursemate dah in a relationship with _________. mujur tak langgar pokok.  haish! mana datang pulak pokok kat facebook tu. semoga mereka berbahagia ke akhir hayat.




saya kan suka tengok orang bahagia, walaupun masa saya belum tiba.  saya sabar.  mungkin dengan kesabaran kita tu, Allah akan kurniakan yang lebih baik untuk kita. amin~ sangat berharap.


# senyum.. tak perlu kata apa-apa..


7 3 orang hijau bagi komen:

Anisa Hang Tuah said...[Nak Reply!]

bahagia itu mmg milikmu
:)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

amin~ :))
cume lmbt dgn cepat je kn..

Irma A.Wahid said...[Nak Reply!]

satu msa bahgia akan menjemputmu..cewahhh ayatttt

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

terbaek la ayt irma.. hehe :D

misz athiqah said...[Nak Reply!]

senyum...xperlu kata apa-apa...senyum...=)... bahagia itu pasti..cuma blum tiba lagi waktunya...=)

HonEyBuNNy said...[Nak Reply!]

insya allah....

Diya pun pasti bahagia nanti...sabar tau...;-)

ila pun suka tengok org lain bahagia...;-)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

k.tiqah: hehe.. lagu tuh. yes! snyum je la yg boleh..


honeybunny: hwaiting! hehe.. bile kita tgk org bhgia, kita pn ase nk snyum je.. huhu