Tuesday, May 24, 2011

tag by blogger sweet and cute | SHARIFAH ZAKIAH

Diya Edhayaa | 4:48 PM | 3Comments |
rasa lama dah tak join contest.  tak jawab tag. bila satu tag sampai kat diya petang camni, diya nak jawab.. hiyah! hiyah! hiyah! hehehe.  jawab tag untuk relaks dari study kejap.  CIK KIAH ni ha nak tag tag diya pulak.  takpe takpe. meyh kita jawab hape benda yang cik kiah ni suh jawab.  (' ',)



5 TARIKH PENTING

bufday saya sendiri- 12 November 1990

tarikh masuk IPG - 14 Julai 2008

bufdae mak ngan abah - 18 Nov & 4 April

hari raya - 1 Syawal

hari... hari.. hari.. biarlah rahsia.. ekekekeke ;p




5 PERKARA DIBUAT SEMALAM

pergi DDM untuk jawab periksa BM2.

kemas baju dan masukkan dalam bagasi.

bersembang dengan roomate pasal masa depan.

tido sekatil dengan roomate sebab takot.
 *terdengar bunyi orang ketip kuku dengan sangat kuat di tengah malam

meredah hujan untuk ke kafe gara-gara perut mengade-ngade nak kena sumbat.





5 PERKARA YANG BUAT KORANG HAPPY

bila diya sedang sakit, ada orang tanya diya dah okey ke belum.  walaupun sekadar sakit perut.

bila cuti hujung minggu, sebab sangat malas pegi kuliah. hehehe.

melepak dengan kawan-kawan sampai tengah malam.

dapat makan benda yang diya naaaakkkk sangat makan.
  *boleh terima tak?

takde banyak kerja.  kalau ada pun yang kena submit lambat. hehe


5 SEBAB JAWAB SOALAN

sebab diya nak jawablah! haha

sebab dah orang tag, kita jawab tag.

sebab dah penat study, rileks sekejap kat blog.

sebab nak bagi korang semua baca entry untuk hari ni. hehe

sebab soalan ni best lahhhhh!!! 



5 ORANG BLOGGER DITAG

done! 

pixca masa diya muda remaja berusia 19 tahun.  dan menggunakan nama hazelnut di myspace. hek3!!

=)



3 3 orang hijau bagi komen: