Thursday, May 19, 2011

satu dah lepas, tiga masih menunggu

Diya Edhayaa | 5:40 PM | 14Comments |
"mengapa kau pergi.. mengapa kau pergi.. di saat aku mulai mencintaimu.. berharap pun kau jadi kekasih hatiku.. malah kau pergi jauh dari hidupku.." erkk.. memang nak suruh pergi pun.  letih haih menghadap notes, buku.  tapi sebenarnya, bukan student kalau tak berkepit dengan buku.  bak kata ayat lazim diya, "standard ah aku suka makan.."  "standard ah aku suka tido taim tengok movie.." hehehe




actually, pagi tadi diya dah mula exam.  hari ni paper Pengurusan Bilik Darjah.  dalam kuliah, diya suka subjek ni.  tapi bila nak menjawab tu, macam errr.. sampai tak tahu nak study apa dah.  bajet konon pelajar bijak boleh khatam satu buku satu malam. wekkk! tak langsung.  dari minggu lepas study.  tapi rasa kosong. pelik.




bila adanya perasaan, "apa aku baca ni".. "boleh ke tak jawab ni jap lagi", maka dengan automatiknya, jantung berdenyut tak seperti biasa.  otak rasa tepu.  tapi cuba tenangkan hati, berdoa pada Yang Maha Esa supaya dipermudahkan segalanya.  minta-minta tak blank masa menjawab.  minta dilapangkan dada dan minda.


dan alhamdulillah, bolehlah jawab tadi.  walaupun ada juga soalan yang sangkut sikit.  harap semuanya baik-baik saja.  mintak-mintak dapat A++++++.  kiranya 1 paper dah lepas, ada 3 paper lagi yang menunggu.  course lain ada 4 paper.  diya tolak 1 paper, sebab paper BMM 3105 dah siap pameran, amali.



hurmm.. fighting study for BMM 3106, PJM 3106 and RBT 3117 pulak dis weekend.  aja aja fighting!!!!!


=)


14 3 orang hijau bagi komen:

sharifahzakiah said...[Nak Reply!]

4 paper je pun yunk... hahaha btw, gudluck tau :)))

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

walopn 4, tp ckup utk buatkn idupku x keruan.. ho3

mien eaststar said...[Nak Reply!]

alaa 4 paper je..chill la...hak3... :P [ koya je an..an..an.. ]

Syafiq Rosli said...[Nak Reply!]

all da best eh..:)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

mien: chill la sgt.. bengong da se..

syafiq: tenkiu! :)

mye said...[Nak Reply!]

salam perkenalan ^_^..
nway gudluck!

combi said...[Nak Reply!]

hoho..gdluck =p

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

mye: salam kenal juge.. thanx yea!!

combi: thanx kamu..~ :D

miSz anN said...[Nak Reply!]

fighting akak ! all the best ! ^______^

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

tQ ann..:)

cik sakura said...[Nak Reply!]

good luck diya..

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

really2 apreciate ur wish! :))

youhazreenda said...[Nak Reply!]

all d best to u okay!! :)

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

tenkiu reen! :))