Monday, December 27, 2010

hilang sementara

Diya Edhayaa | 9:12 AM | 3Comments |
oh! paginye ngeupdate blog... mana taknye, 2 hari tanpa post apa-apa.. rindu sey dekat blog hijau ku ni.. sebenar-benarnya, aku ada sebab tak blogging 2 hari ni... nak tau kenapa??


  • sebab utama, broadbandku udah sampai limit... bila dah sampai limit, konfemlah speed dia pun slow kan.. nak blogwalking pun kena tunggu berzaman-zaman.. nak update pun lembab jugak.. tapi pagi ni, dia cam ok pulak.. pelik aku! taim aku nak guna,speed dia... macam nak menangis keluar air mata darah aku... bila sampai limit, pandai pulak dia nak kua speed paling laju.. tapi slow... haish!


  • aku kena demam weyh... tak larat rasa.. selsema, batuk.. sejak akhir-akhir ni, mudah sangat nak kena selsema dan batuk.. bulan ni saja, 2 kali dah kena.. adakah sebab tak cukup vitamin C macam incik senior ku cakap..?? bila dah kena camni, aku nak rehat je... 

    • lagi satu, nak bagi rehat lapyku ini.. kang dia merajuk, puas pulak aku nak pujuk... opsss!!! aku tak check lagi, lapyku ni female o male.. hehe... yela, selama balik ni, lapy aku berkerja bersungguh-sungguh demi tuan dia ni.. so, aku bagi la dia rehat sikit sebelum nak balik kampus ahad ni.. balik sana, penggunaan lagilah.. udah ler ada satu subjek semester depan harus gunakan benda alah ni.. P&P Bahasa Melayu berbantukan Komputer.. 


    haa... sebab-sebab itulah yang menyebabkan aku hilang buat sementara waktu.. aku tak tinggal blog ni la.. huhu... belum sampai masa.. petang ni pun, slot akasia dah ada cerita baru... Tiramisu, gandingan Pierre Andre dan Sharifah Amani... aku memang minat drama-drama melayu ni.. hehe..sejak balik cuti hari tu, aku asyik layan Seribu Kali Cinta... sampai aku terfikir gak, masih adakah 'Nizam' sekarang ni..


    dah! tutup cerita Nizam dan Miasara.. petang ni layan Tiramisu pulak.. ada adik Mia Sara Nasuha yang comel itu juge...


    pssttt: tiba-tiba aku terasa nak makan kek tiramisu la.. sedapnye.....


    *...tata...*


      3 3 orang hijau bagi komen:

      .::: Princess MOMOY :::. said...[Nak Reply!]

      waaa...sangat comel
      MY RECENT POST: Katak Puru Boleh Dimakan

      Wan Gerrard said...[Nak Reply!]

      Gerrard minat sharifah amani..tiramisu best =P

      Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

      momoy: comey kn mia tuh..

      wan gerrard: emm.. tiramisu mmg best pn.. :)