Wednesday, December 15, 2010

jom kita berkenalan

Diya Edhayaa | 4:50 PM | 7Comments |

ehem! first taim nak join  segmen Ben Ashaari ni... jawab soalan jom!
1. Bila mula buat blog?
blog ni dah umurnya 3 bulan lebih jugaklah.. kira baru la kan.. buat sejak 29 Ogos 2010.. hehe..


2. jumlah follower setakat ini?
setakat ni, sehingga entry ini ditulis, follower baru ada 60.. thanx utk mereka yang dah follow saye.. 


3. berapa trafik harian?
sejujurnya, tak pasti.. betul.. tak pandai sangat lagi nak chex trafik trafik ni.. 


4. sehari berapa entri?
selalunya, satu atau dua.. tapi kadang kadang tak update juga sebab line broadband tak berapa nak betul..

5. berikan satu blog best yang korang selalu baca.
kalau nak bagi lebih boleh tak? hehe.. selalu baca mestilah blog abg Ben sendiri and Cik Epal..


okei.. siap!

7 3 orang hijau bagi komen:

Rozuan Ismail said...[Nak Reply!]

salam perkenalan,,saya pak cek biola

man yusoef said...[Nak Reply!]

tak pe..slow2 dulu...hehe..oh tak minat hijau..tapi suke black & white...haha

SURIA AMANDA said...[Nak Reply!]

selamat berkenalan..

cikmimmie said...[Nak Reply!]

hepi blogging yer

DiaUmaiNiNaz said...[Nak Reply!]

Dinaz jd follower ke 65, salam kenal ek!

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

rozuan ismail: hye2.. salam kenal juge... :)

man yusoef: slow pn kne ade progress kn.. hehe.. blax n white juge suka..hehe

Diya Edhayaa said...[Nak Reply!]

suria amanda: salam kenalan.. :)

cikmimmie: hepi2 too u...

dinaz: thanx dinaz...slm kenal..peace!